Na een grijze, druilerige dag is daar dan eindelijk de zon! De lampen gaan weer uit en we verzamelen ons rond de eettafel voor een heerlijk stukje taart. Op dit soort avonden denken we terug aan alle heerlijke vakanties in Zeeland. De chocoladeframbozentaart die we vanavond eten komt dan ook uit de mooiste bakvorm ooit: de Zeeuwse Knop.
Het recept van deze Zeeuwe chocolade knop met frambozen is vrij eenvoudig en vind je hier. Dit keer geen amandelen (die er eigenlijk in horen, maar niet zo gewaardeerd worden door de kinderen), maar wel verse frambozen van de markt en een grote klodder slagroom.
Fijn weekend!
8 Comments
Oh man wat heerlijk! En inderdaad de mooiste bakvorm!
Prachtig, die bakvorm!
De taart smaakt vast lekkerder in die mooie Zeeuwse knop 🙂
Wat ziet het er weer mooi en heerlijk uit! Fijne avond ☕️
Kijk eens naar de gietaluminium bakvormen van Nordic Ware. Daar bak je gruwelijk strakke tulbanden mee. Die zijn zo mooi dat je je tanden er haast niet in wilt zetten!
Mijn moeder heeft de bakvorm Heritage. Als ik het lief vraag dan mag je hem wel een keer lenen.
Oh die bakvorm… GEWELDIG!
Wouw wat een prachtige bakvorm!
idd het allermooiste bakblik!