♡ thuis

zonnige zaterdagavond

11 april 2015

ZeeuwseKnoop - liggend 1Na een grijze, druilerige dag is daar dan eindelijk de zon! De lampen gaan weer uit en we verzamelen ons rond de eettafel voor een heerlijk stukje taart. Op dit soort avonden denken we terug aan alle heerlijke vakanties in Zeeland. De chocoladeframbozentaart die we vanavond eten komt dan ook uit de mooiste bakvorm ooit: de Zeeuwse Knop.

ZeeuwseKnoop - liggend 2Het recept van deze Zeeuwe chocolade knop met frambozen is vrij eenvoudig en vind je hier. Dit keer geen amandelen (die er eigenlijk in horen, maar niet zo gewaardeerd worden door de kinderen), maar wel verse frambozen van de markt en een grote klodder slagroom.

Fijn weekend!

ZeeuwseKnoop - staand

8 Comments

  • Reply Stephanie 11 april 2015 at 19:40

    Oh man wat heerlijk! En inderdaad de mooiste bakvorm!

  • Reply Danielle 11 april 2015 at 19:43

    Prachtig, die bakvorm!

  • Reply Maaike Davina (sproetinhuis) 11 april 2015 at 19:50

    De taart smaakt vast lekkerder in die mooie Zeeuwse knop 🙂

  • Reply Vicky - Stijl Habitat 11 april 2015 at 20:05

    Wat ziet het er weer mooi en heerlijk uit! Fijne avond ☕️

  • Reply Henk 11 april 2015 at 20:34

    Kijk eens naar de gietaluminium bakvormen van Nordic Ware. Daar bak je gruwelijk strakke tulbanden mee. Die zijn zo mooi dat je je tanden er haast niet in wilt zetten!

    Mijn moeder heeft de bakvorm Heritage. Als ik het lief vraag dan mag je hem wel een keer lenen.

  • Reply By Marloes Thuis 12 april 2015 at 17:42

    Oh die bakvorm… GEWELDIG!

  • Reply Elisa 13 april 2015 at 06:57

    Wouw wat een prachtige bakvorm!

  • Reply Manon 14 april 2015 at 11:29

    idd het allermooiste bakblik!

  • Leave a Reply