thuis

zomerse diy

26 augustus 2016

Peddel 3 - staandBalte – de oudste zoon van Jessica – is dol op het pimpen van skateboards. Vakkundig worden de tofste motieven afgeplakt op het griptape om ze vervolgens een nieuwe look te geven. Hij maakt daarbij gebruik van Montana Black spuitbussen die hij in Waalhalla (dé plek om te skaten in Nijmegen) koopt, zij hebben sinds kort hun assortiment uitgebreid en verkopen nu álle ruim 180 kleuren. En dat voor nog geen vier euro per bus.

Peddel 1 - staandToen er bij de kringloop een peddel gescoord was – met in ons achterhoofd die gave peddels van Laura (ook echt eentje om te volgen) – stond Balte dan ook te popelen om deze een coole make-over te geven. We kozen de kleuren ‘Black’, ‘Hope’, ‘Code red en ‘White’. Na de tweede kleur bleven we echter twijfelen, welke bus gebruiken we nu? Zwart en rood zouden misschien wel de zomerse vibe die de peddel nu heeft teniet doen.

Peddel 2 - staandWe hebben bijvoorbeeld ook nog de kleur ‘Olymp’, een lichtere versie van ‘Hope’ of moeten we er toch een ‘kloddertje roze’ tegenaan gooien. Wat vind jij? Wij zijn erg benieuwd welke kleur jij nog zou toevoegen, laat hieronder een reactie achter en wie weet wordt jouw favoriet wel kleur nummer 3. Het eindresultaat posten we dan op Instagram.

Wordt vervolgd dus. Voor nu…een heel fijn zomers weekend!

P.S. Het schattige rode vaasje was een cadeautje van Hella Duijs, is het geen plaatje?

Peddel - liggend

 

3 Comments

 • Reply Maaike Davina (sproetinhuis) 26 augustus 2016 at 19:18

  Super, ik zou echt voor code red gaan!! Goed contrast en brengt het toch in balans. Net zoals jullie foto’s hebben ook altijd een contrastkleur al is het een kussentje of vaasje van @helkaduijs

 • Reply Greta 26 augustus 2016 at 21:53

  Voor jullie zou ik zeggen ;code red! Dat geeft net dat beetje pit wat echt bij jullie stijl hoort….groetjes Greta

 • Reply edith 29 augustus 2016 at 08:08

  Ik zou een kloddertje roze toevoegen, succes.

 • Leave a Reply

  over ons

  Bij ons is de rode draad roze, inmiddels al vijf jaar! Elkaar ‘ontdekt’ op Instagram en onze krachten gebundeld in een blog met de naam PRCHTG.

  Nieuwsgierig geworden naar ons? Lees hier meer.

  blogger voor

  Meest recente berichten

  Categorieën