thuis

wobbel

6 april 2017

wobbel-5Dat er hier flink wat wordt ‘afgewobbeld’ konden jullie al lezen in ons blog voor vtwonen. Een oude Vrije School-klassieker in een hip jasje, goed voor de ontwikkeling en supercreatief en prikkelend omdat de Wobbel als een soort Barbapapa in van alles kan veranderen. Een kinderbrein is onuitputtelijk, een gouden duo dus met dit houten balance board.

wobbelboard2Nu zie je ook hoe mooi de kleuren vilt op de onderkanten van onze Wobbels zijn. Bij elkaar een perfecte match. Fris okergeel en lief maar stoer zalmroze. Echte PRCHTG-kleuren, en dat dachten Hannelore en Wouter ook: de enige echte PRCHTG editie van de Wobbel werd geboren! De komende twee weken gelimiteerd verkrijgbaar, fijn geprijsd en met de code ‘PRCHTG’ ook nog eens gratis verzonden.

wobbel-4wobbel-2Kijk snel in de webshop van Wobbel en ga maar vast twijfelen… Geel of roze… Succes! Ze zijn echt allebei prachtig, daar kunnen we je vast een beetje mee geruststellen. Show je ze ons wel met je eigen wobbelende kind erop?

wobbelserie2-2wobbelserie2-1

2 Comments

 • Reply Lisanne 25 oktober 2017 at 20:49

  Per toeval kwam ik op jullie site terecht. Wat een leuke blogs & site! Zo had ik nog nooit van de Wobbel gehoord. Het lijkt mij een leuk ding, maar ik ben bang dat mijn dochter er misschien snel op uit gekeken is.. Ook las ik al een aantal leuke plekjes om wat te drinken en te eten, die nu zeker een bezoekje waard zijn. Ik zal jullie site in de gaten houden voor nog meer leuke weetjes! Voor nu heb ik alleen een brandende vraag aan jullie.. die wel totaal afwijkt van het onderwerp van bovenstaande blog, maar goed.. Waar komt het grijze shirt met de gekleurde muizen vandaan? Die is super leuk! Ik had dezelfde print al een keer eerder gespot in de vorm van een jurk, bij een meisje op mijn werk (ik werk op de kinderopvang). Ik had haar moeder nog gevraagd van welk merk het was, maar helaas ben ik het vlak erna weer vergeten. Aangezien ik kort daarna ook gewisseld ben van werkplek, heb ik niet meer de mogelijkheid gehad om het nog eens te vragen en heb ik uit wanhoop destijds een poging gewaagd op het internet. Maar na uren zoeken, zakte de moed in de schoenen.. Tot ik vanavond, na maanden per toeval, dezelfde print op jullie foto spotte! Ik wacht met smacht een reactie af :). & nog een fijne avond!

  • Reply PRCHTG 26 oktober 2017 at 07:54

   Hee Lisanne,

   Dank voor je leuke bericht en je complimenten!
   Het shirt is van Mini Rodini – wel oude collectie, maar vast nog ergens te vinden in de sale. Succes!

   Liefs!

  Leave a Reply

  over ons

  Bij ons is de rode draad roze, inmiddels al vijf jaar! Elkaar ‘ontdekt’ op Instagram en onze krachten gebundeld in een blog met de naam PRCHTG.

  Nieuwsgierig geworden naar ons? Lees hier meer.

  blogger voor

  Meest recente berichten

  Categorieën