thuis

winterweekend

21 januari 2017

weekendbloemen2Poeh, er komt zoveel leuks aan! Zoveel toffe, vernieuwende samenwerkingen en dat dan gemixt met oude bekenden (kennen jullie deze vazen nog?).

weekendbloemen3Maar nu vieren we weekend. Met kindjes die zichzelf aankleden, verse cappuccino’s, zelfgebakken chocolate chips-koekjes en uiteraard met een fijne bos bloemen. Ook kunnen we niet onder een rondje schaatsen uitkomen, Danee vond het maar suf dat ze haar tutu niet mocht aanhouden…

weekendbloemen4En natuurlijk zijn er winnaars. We knalden de afgelopen weken de ene na de andere give away op internet. Vijf (5!) pakketten met kalanchoës namen Always Kalanchoe gaan naar: Larissa, Stella, Arianne, Marinka en Miss_Juud: mailen jullie ons op info@prchtg.nl? En dan nog Het Roze Meisje. Driehonderd deelnemers, en dan één winnaar: Karlijn Gobbens! Hoeraaaaa!

weekendbloemen1

3 Comments

 • Reply Kelly 21 januari 2017 at 14:06

  Ik ben zo zo zo zo blij dat m’n lieve vriendinnetje heeft gewonnen!!! Dankjulliewel dames! Dat gaat zo’n enorme opsteker zijn! En ik blijf duimen dat het meisje geluk gaat brengen! Kus voor jullie!

 • Reply Marinka 23 januari 2017 at 20:53

  Wat leuk!!! Super blij mee :). Dank dames! X

 • Reply Stella 23 januari 2017 at 22:23

  zie het nu pas, super dankjewel!
  Ik heb teruggemaild 🙂

  Echt leuk, die gaan een supermooi plekje krijgen en hoera, overmorgen naar de kringloop voor toffe potjes!

 • Leave a Reply

  over ons

  Bij ons is de rode draad roze, inmiddels al vijf jaar! Elkaar ‘ontdekt’ op Instagram en onze krachten gebundeld in een blog met de naam PRCHTG.

  Nieuwsgierig geworden naar ons? Lees hier meer.

  blogger voor

  Meest recente berichten

  Categorieën