thuis

weekendbloemen

27 februari 2015

2Soms mogen we ons even te buiten gaan bij de echte bloemist. Als er wat te vieren is, of juist helemaal niet. Van alle enorme rozen, ranonkels, papavers en anjers eentje alsjeblieft. En dan de hele dag verlekkerd kijken hoe mooi ze er bij staan, hoe fijn ze combineren, hoe uitbundig ze ruiken. Jezelf zo af en toe eens verwennen: vergeet het niet hoor!

1Nog een fijne verrassing, want op deze lekkere lentedag had de marktkoopman onze favoriete tulpjes weer staan. De setting bij de piano heeft niet meer nodig dan zo’n knalroze bosje. Het Cole and Son-behang doet daar zijn werk.

Tulpen op de piano3Nog eentje van de ranonkel om bij te zuchten. De natuur is toch echt wel de allergrootste kunstenaar ooit he?! Benieuwd wat er in jullie vazen staat te pronken. Maak er een ontspannen weekend van!

4 Comments

 • Reply winnie 27 februari 2015 at 15:17

  Heerlijke plaatjes weer. Ik ga de bloemen straks halen. Kijk er nu al naar uit. Jullie ook fijn weekend!

 • Reply Mireille 27 februari 2015 at 15:51

  Echt heel mooi. Ik kreeg net van mijn lieve schoonheidsspecialiste een enorme magnolia tak mee naar huis. Ook al zo’n prachtig kunstwerkje van de natuur. Fijn weekend jullie!

 • Reply Stephanie 27 februari 2015 at 22:33

  Weer zo’n fijne bloemen! Geniet ervan en mooi weekend!

 • Reply Souraya | Binti Home Blog 27 februari 2015 at 23:29

  Oh echt zo super mooi! Bloemen zijn zooo belangrijk in een interieur… het geeft echt sfeer en zijn gewoon pareltjes! Bedankt voor het delen van deze prachtige foto’s en fijn weekend!

 • Leave a Reply

  over ons

  Bij ons is de rode draad roze, inmiddels al vijf jaar! Elkaar ‘ontdekt’ op Instagram en onze krachten gebundeld in een blog met de naam PRCHTG.

  Nieuwsgierig geworden naar ons? Lees hier meer.

  blogger voor

  Meest recente berichten

  Categorieën