thuis

want ik heb… taart en bloemen

14 juli 2015

Hella stolp - liggend 5Deze regenachtige bijna-vakantie-dag (alleen Danee moet nog naar school) ‘vieren’ we met een heuse red velvet taart. Inmiddels zijn we behoorlijk bedreven in het maken van deze heerlijke, rode lekkernij. Deze keer maak ik een kleintje, omdat deze zo mooi onder de nieuwe stolp van Hella Duijs past. Velen van jullie kennen Hella van de prachtige vaasjes, maar voor haar afstuderen maakte ze deze waanzinnig mooie stolpen. Wij werden er allebei meteen verliefd op. Want als de combinatie keramiek en taart gemaakt kan worden, zijn wij van de partij!

Hella stolp - liggend 2Omdat we midden in het fruitseizoen zitten, versier ik de taart met zoete blauwe bessen en zure rode bessen als tegenhanger van de mierzoete botercreme: over fijne combi’s gesproken! Van het restje beslag maak ik nog wat cupcakes, omdat er hier gedurende de dag altijd nog wel vriendjes en vriendinnetjes aan komen waaien en ik inmiddels uit ervaring weet dat pubers onverzadigbaar zijn.

Hella stolp - liggend 6Hella stolp - staandSamen met een ijskkkkoud glas roze ‘Blonde Pater’ ice tea (het recept vind je hier) én verse bloemen is de verwennerij compleet. Zo komen wij deze regenachtige dagen met gemak door en tellen we af naar vrijdag. Dan heeft Danee ook vakantie en kan het grote ‘chillen’ echt beginnen.

Hella stolp - liggend 3

7 Comments

 • Reply Stephanie 14 juli 2015 at 20:05

  Ooooh ooooh en nog eens oooooh!!! <3

  • Reply PRCHTG 16 juli 2015 at 10:34

   Heb jij ook al zo’n mooie stolp? 😉 Ik kaapte wel de grootste voor ieders neus weg…maar volgens mij overweegt Hella nu serieus ze in productie te nemen.

 • Reply Christianne 14 juli 2015 at 21:00

  I like!

 • Reply Maud 14 juli 2015 at 21:38

  Ik vind de titel 100% top !

  • Reply PRCHTG 16 juli 2015 at 10:33

   Haha, thanks Maud!

 • Reply Judith 14 juli 2015 at 22:33

  En als’k wil chillen, is dat geen probleem? Kom je hierheen, en kom je niet alleen? Want jij hebt taart.. en bloemen.. 🙂

  Hele mooie foto’s weer! Xx

  • Reply PRCHTG 16 juli 2015 at 10:33

   Echt geen probleem, ik neem taart en bloemen mee!! Nou oké, de taart dan, verzorg jij de bloemen? 😉

  Leave a Reply

  over ons

  Bij ons is de rode draad roze, inmiddels al vijf jaar! Elkaar ‘ontdekt’ op Instagram en onze krachten gebundeld in een blog met de naam PRCHTG.

  Nieuwsgierig geworden naar ons? Lees hier meer.

  blogger voor

  Meest recente berichten

  Categorieën