thuis

vogelmobiel

23 oktober 2017

vogelmobiel2Dat een mobiel alleen geschikt zou zijn voor boven een babybedje of ergens anders op een babykamer, dat vinden wij dus een misvatting. Er zijn genoeg exemplaren die zelfs veel te mooi zijn voor een baby, die je het liefst zelf de hele dag zou willen zien hangen en meebewegen op de wind.

vogelmobiel3vogelmobiel1Goof boft maar dat de mobiel met houten hop, vlaamse gaai, notenkraker, kievit, kuifmees en staartmees (ja echt!) van het Poolse Projekt Dzioopla op zijn kamer terecht is gekomen. Slimmer was Jessica die haar variant (de ‘catch your dream’ met een mees, goudvink, zwaluw, mus, merel en ekster in prachtige kleuren) op de werkkamer hing.

vogel-mobiel-2Voor ons als vogelliefhebbers natuurlijk echte pareltjes, maar wist je dat er ook een met vissen bestaat? En de houten puzzels en blokken zijn ook al zo tof. Bij Projekt Dzioopla werken ze met ecologische producten en alles is met evenveel liefde en vakmanschap zelf gemaakt: dat maakt alles natuurlijk extra mooi.

vogel-mobiel-1

1 Comment

 • Reply Kelly 24 oktober 2017 at 21:01

  Echt zó mooi! Het wordt tijd dat ik een keer de loterij win! 🙂

 • Leave a Reply

  over ons

  Bij ons is de rode draad roze, inmiddels al vijf jaar! Elkaar ‘ontdekt’ op Instagram en onze krachten gebundeld in een blog met de naam PRCHTG.

  Nieuwsgierig geworden naar ons? Lees hier meer.

  blogger voor

  Meest recente berichten

  Categorieën