thuis

vakantieplukken

1 augustus 2016

pluktuin-1Ja, wij genieten volop van onze vakantie. Maar we sjoemelen stiekem even, want vandaag ontdekten we zo’n heerlijke pluktuin die we per se met jullie wilden delen: Mieke’s Pluktuin in Zaltbommel. Niet groot, niet spectaculair, maar wel een paradijsje. Een veld vol perkjes bontgekleurde zomerbloeiers. Van zonnebloemen en lathyrus tot dahlia’s en zinnia’s in alle schakeringen.

pluktuin-5pluktuin-2Tuintjes overvol met leeuwenbekken, tabaksbloemen en klaprozen, een stapel met manden en een tafel vol met scharen. Je kunt naar hartenlust plukken en rekent dan zelf je buit af door het verschuldigde bedrag in de brievenbus te stoppen: wij houden ervan. Mocht je je vervelen en in de buurt van Zaltbommel zijn: pluk ze!

pluktuin-3

3 Comments

 • Reply Karlijn 2 augustus 2016 at 06:21

  Ooooo wauw hoe heerlijk is dat! En mooie foto van jou, echt Fleur inclusief die prachtige mand met bloemen!

 • Reply o summer, where art thou? – PRCHTG 13 augustus 2016 at 20:22

  […] de overdadige regen (of ze werden door de slakken die wél dol zijn op vochtig weer vernietigd). Mieke’s pluktuin heeft er deze ‘zomer’ dus een vaste klant bij. De kleuren compenseren het gebrek aan […]

 • Reply koninklijk plukken – PRCHTG 28 april 2018 at 17:33

  […] hun retour, maar Lode en Fleur voelden zich koningen te rijk (hoe toepasselijk op Koningsdag!). Uit de pluktuin van Mieke kwamen al de meest prachtige zomerboeketten – echt we kunnen niet wachten tot de weelderige […]

 • Leave a Reply

  over ons

  Bij ons is de rode draad roze, inmiddels al vijf jaar! Elkaar ‘ontdekt’ op Instagram en onze krachten gebundeld in een blog met de naam PRCHTG.

  Nieuwsgierig geworden naar ons? Lees hier meer.

  blogger voor

  Meest recente berichten

  Categorieën