thuis

vakantiebloemen

30 april 2016

Bloemen 1 - liggendWeekend betekent hier een volle schaal met vers fruit van de markt en een kleurrijke bos bloemen, dit weekend midden in de meivakantie is het niet anders. De afgelopen twee jaar bezochten we Berlijn in de meivakantie, daar ontdekten we destijds ook Fritz-Kola. Deze vakantie blijven we thuis, althans, de mannen! Want Danee, mijn moeder en ik gaan onverwacht een weekendje naar Domburg. En de bloemen? Die gaan mee. Waarschijnlijk kan de stacaravan die we geboekt hebben wel wat vrolijkheid gebruiken en daarom gingen we deze week voor lekker bont!

Bloemen 2 - staandBloemen 2 - liggendIk hoef niet bang te zijn dat de mannen zich niet vermaken, zaterdag gaan zij namelijk naar de Dutch Youtube Gathering, waar zij hun favoriete vloggers gaan ontmoeten. Vermoedelijk zullen ze ook nog wel wat uurtjes doorbrengen op hun vaste honk: het – vorige week geopende – nieuwe Waalhalla. Een super tof indoor skatepark aan de Waal in Nijmegen. Het is daar goed toeven, ook voor ouders, want terwijl de kids hun kunsten vertonen kunnen zij relaxen met een kop koffie – of biertje – en een tosti! Bij goed weer kun je op het terras genieten van het uitzicht op de Oversteek, de nieuwe brug, die Nijmegen met Oosterhout verbindt.

Wij gaan nu lekker uitwaaien, fijn weekend!

Bloemen 1 - staand

3 Comments

 • Reply Babette | StudioBabsie 30 april 2016 at 19:49

  Mooie kleurrijke foto’s & geniet van de vakantie!

 • Reply Gertrud 30 april 2016 at 22:02

  Wat heerlijk zeg, instant vakantiegevoel in eigen land. Oh en de bloemen zijn weer prchtg 😉

 • Reply Annemarie 3 juli 2016 at 20:44

  Schitterende bloemen en een hele mooie vaas! Mag ik vragen waar deze gekocht is?

 • Leave a Reply

  over ons

  Bij ons is de rode draad roze, inmiddels al vijf jaar! Elkaar ‘ontdekt’ op Instagram en onze krachten gebundeld in een blog met de naam PRCHTG.

  Nieuwsgierig geworden naar ons? Lees hier meer.

  blogger voor

  Meest recente berichten

  Categorieën