thuis

thuis bij Nicky

29 maart 2015

Nicky2

De moeder van het meisje met de meest jaloersmakende haren verhuisde een tijdje terug naar een schattig vooroorlogs huisje in Leiden. Ein-de-lijk bezochten wij, gewapend met een gekringloopte pastelkleurige West Germany-pot met Hawaiiaans palmpje erin, onze lieve IG-vriendin Nicky. Terwijl manlief ons verwende met een kokoslatte en echte Leidse taart, zongen Jessica en Lila Youtube-knallers samen en werd er volop bijgekletst.

Nicky staand

Nicky 1Vol trots liet Nicky ons haar nieuwe onderkomen zien. De muren en vloeren werden fris wit geschilderd (behalve het door Piet gelegde zwartwitgeblokte keukenvloertje natuurlijk) en de inrichting is een fijne verzameling vintage, design, groene planten en snoeperige pastelletjes.

Nicky 2Wij snappen helemaal dat Nicky hier met haar gezinnetje super gelukkig is, een heerlijk huisje mét een tuin, waar we zeker van de zomer nog eens terug komen om een wijntje – oké, of frisje – te drinken. We verheugen ons er nu al op!

Nicky1

4 Comments

 • Reply Madam Elisa 30 maart 2015 at 06:57

  Oh wat een fijn plekje!

 • Reply kelly 30 maart 2015 at 12:22

  Wat een leuk idee, zo’n rekje met al die pastelkleuren! Weer een mooie combi van mix en matchen. Hou ervan!

 • Reply Manon 30 maart 2015 at 16:30

  wauw wat een mooie combinaties!!

 • Reply brigitte peetermans 20 april 2015 at 13:36

  leuke hal!

 • Leave a Reply

  over ons

  Bij ons is de rode draad roze, inmiddels al vijf jaar! Elkaar ‘ontdekt’ op Instagram en onze krachten gebundeld in een blog met de naam PRCHTG.

  Nieuwsgierig geworden naar ons? Lees hier meer.

  blogger voor

  Meest recente berichten

  Categorieën