stylingadvies

javaansedame1

Na vijf jaar stropen we onze mouwen op en breiden we onze diensten uit. Naast het maken van inspirerende blogposts en het spotten van toffe nieuwe labels, kun je ons nu ook inhuren om al je vragen op het gebied van styling te beantwoorden. Heb jij altijd al eens met ons willen sparren over de perfecte kleur op jouw muren, of twijfel je over een lamp boven je eettafel? En hou jij net als wij van koffie met wat lekkers? Schakel ons dan nu in!

PRCHTG online advies

Voor wie?

Je hebt vast al een beetje nagedacht over welke sfeer je wilt creëren, een beetje gestoeid met de gewenste kleuren en een bord op Pinterest gemaakt. Misschien is er al een mooie basis en weet je niet hoe je verder kan gaan. Je mist nog wat, hebt nog niet dat behang gevonden om de kamer die persoonlijke touch te geven, je bent nog op zoek naar de perfecte kleur groen, die toffe lamp als eyecatcher of dat ene leuke kleed dat alles gaat verbinden.

Wat krijg je?

Lekker veel hands on inspiratie en advies. Over kleur, materialen, de indeling. En we verklappen onze favoriete adresjes en labels, zodat jij met de juiste items jouw interieur persoonlijk kunt maken!

De voorbereiding

Je stuurt ons- via de mail – de plattegrond van de aan te pakken ruimte(s). Daarbij mail je ons foto’s van de kamer. Deze hoeven heus niet perfect te zijn, gewoon simpele plaatjes met je telefoon zijn goed genoeg. Uiteraard mail je ons al je vragen, je dislikes, maar vooral ook je voorkeuren. 

PRCHTG bij jou thuis

Voor wie?

Volg jij ons al een tijdje en kocht jij – net als wij enige tijd geleden – een nieuw of bestaand huis en sta je te popelen om aan de slag te gaan met de mooiste kleuren en de fijnste behangetjes? Wil jij in 2,5 uur met PRCHTG in je huis rondlopen en ons het hemd van het lijf vragen? Dan is dit stylingadvies geschikt voor jou: laagdrempelig en meteen toepasbaar.

Wat krijg je?

Een kijkje in de interieurencyclopedie in ons hoofd. Na ons bezoek weet je – aan de hand van jouw plattegrond – precies welke kleur op welke wand past, waar dat ene bijzondere behang tegenaan zou kunnen komen en waar je die gave lamp neer kan zetten. Je hoeft het niet allemaal te onthouden, want je krijgt achteraf een samenvatting.

De voorbereiding

Voordat we op bezoek komen, vragen we of je alvast de plattegronden kunt mailen. Uiteraard zorg je dat de koffie klaar staat als we voor de deur staan, het liefst met iets lekkers. Heel fijn en heel belangrijk: je hoeft voor ons echt niet op te ruimen (klinkt aantrekkelijk toch?). Het moet vooral gezellig zijn en jij moet alles uit dit advies kunnen halen… Jij en jouw wensen staan centraal!

PRCHTG bij jou thuis +

Voor wie?

Koos jij ervoor om ons bij jou thuis uit te nodigen voor stylingadvies en wil jij dit lekker uitgebreid uitgewerkt willen hebben? Wil je naderhand nog even kunnen sparren met PRCHTG? Dan is dit een goede keuze voor jou.

Wat krijg je?

Alles wat je ook krijgt bij het ‘PRCHTG bij je thuis’-pakket en meer! Want naast de met kleur ingevulde plattegronden ontvang je van ons een moodboard met jouw persoonlijke kleuren en wensen en een boodschappenlijst. Bovendien heb je een half uur telefonisch sparren tegoed op het moment dat je nog wat extra’s nodig hebt of toch een andere keuze wil maken.

De voorbereiding

Ook als je voor dit advies kiest, stuur je ons eerst de plattegronden en foto’s, staat de koffie klaar en laat je de boel vooral de boel als we komen. Zo kunnen we de ruimte juist zien zoals ‘ie in het echt is en ontdekken waar er dus misschien juist een handige oplossing nodig is, bijvoorbeeld in de vorm van een opbergmogelijkheid.

 Online adviesPRCHTG bij jou thuisPRCHTG bij jou thuis +
Prijs€ 179€ 529€ 699
IntakePer mailTelefonischTelefonisch
VoorbereidingFoto’s en plattegronden aanleverenFoto’s en plattegronden aanleverenFoto’s en plattegronden aanleveren
AdviesStylingadvies per email Stylingadvies op locatieStylingadvies op locatie
Aantal ruimtes1
(€ 129 per extra ruimte)
2-42-4
Wat krijg je achteraf
 • Samenvatting per email

 • Advies per ruimte
 • Samenvatting per mail
  Tijdelijk incl. boodschappenlijst
 • Advies per ruimte
 • Samenvatting per mail
 • Moodboard
 • Boodschappenlijst
  Tijdelijk incl. hulplijn van 30 minuten
 • Alle prijzen zijn vanaf-prijzen inclusief BTW en exclusief reiskosten (binnen een straal van 20 km vanaf Oss – precies in het midden van onze woonplaatsen – gratis en daarbuiten € 0,35 per km).