thuis

storytiles in huis

6 februari 2015

storytiles-thuis1In een interieur komen ze natuurlijk nóg beter tot hun recht. De nieuwste designs van Marga van Oers in onze eigen huizen: we worden er instant gelukkig van. Samen met een bos knallende bloemen, oude vertrouwde items zoals het Lammers-meisje, de Rotary Tray en de matzwarte Jieldé vormen ze een vrolijk en stijlvol geheel.

B021-1Zoals je ziet doen ze het ook goed omgeven door pastel, het zachtgele van de snowpuppe lamp komt terug in het topje van de met de eenhoorn dansende dame. Gebombineerd met zachtroze en een fris boeket van voornamelijk witte bloemen zou je bijna denken dat het al lente is.

Storytiles - 2Hoewel deze post doet vermoeden dat het om een item uit de categorie dubbelzien gaat, kozen wij (hoe kan het ook anders?) toevallig voor dezelfde tegels als onze lievelings. Heb jij al een keuze gemaakt uit één van de vier tegels uit de vorige post? Doe dat snel, zondag maken we de twee enorme bofferds bekend.

Geniet van je weekend!

 

6 Comments

 • Reply Yvonne 6 februari 2015 at 19:56

  Wat hebben jullie er weer een mooie styling en foto’s van gemaakt !!

 • Reply Stephanie 6 februari 2015 at 20:05

  Prachtig mooi Jessica en Fleur! En jullie bloemen zijn om te watertanden zo mooi! En spannendak, kan niet wachten tot zondag 😉

 • Reply Karlijn 6 februari 2015 at 20:42

  Allang gedaan 🙂
  En ook deze foto’s zijn weer zo mooi. Ik val in herhaling 😉

 • Reply winnie 7 februari 2015 at 09:03

  Hm fijne plaatjes weer.. ga zo ook verse bloemen halen. Heerlijk.

 • Reply Jolijn 7 februari 2015 at 20:50

  Mooie foto’s! Ik vind het tegeltje met de eenhoorn en het meisje in het roze jurkje echt geweldig!!

 • Reply Lizet 22 februari 2015 at 13:07

  Mooie tegeltjes, heb er wat van gezien op flavourites live, heel gaaf! Vind de bossen bloemen ook geweldig trouwens, vooral die knallende, fijn!

 • Leave a Reply

  over ons

  Bij ons is de rode draad roze, inmiddels al vijf jaar! Elkaar ‘ontdekt’ op Instagram en onze krachten gebundeld in een blog met de naam PRCHTG.

  Nieuwsgierig geworden naar ons? Lees hier meer.

  blogger voor

  Meest recente berichten

  Categorieën