thuis

stoere spot als leeslamp op de slaapkamer

11 juni 2019

hay-noc-3De slaapkamer is bij uitstek de plek om je even terug te trekken voor de hoognodige ‘self care’. Hier omringen we ons met het mooiste – schoon gewassen – beddengoed, subtiele geuren en fijne verzorgingsproducten. ‘Voor onszelf zorgen’ doen we graag in de vorm van het doen van een klein dutje, het kijken van onze lievelingsserie of het lezen van een boek. Goede verlichting is daarom een must, mooie wandlampen kunnen naast functioneel ook nog een super decoratief zijn. Zoals dit stoere donkergrijze lampje van – hoe kan het ook anders – HAY.

hay-noc-2 De HAY Noc wandlamp, zoals dit stoere lampje heet, is een ontwerp van de Londense designstudio  SmithMatthias en is verkrijgbaar in twee verschillende varianten (goed opletten dus als je gaat bestellen, voor het andere exemplaar heb je een lichtpunt in de muur nodig) en als klemspot. Het ‘kapje’ is gemaakt van gefaceteerd aluminium en is eenvoudig verstelbaar, zo kun je de lichtbundel op je boek richten.  Vallen je ogen bijna dicht? Knip hem dan uit met de schakelaar op het snoer. Slaap lekker!

hay-noc-1Deze blogpost werd mogelijk gemaakt door de fijne samenwerking met Mister Design, zowel on- als offline verkopen zij al onze favoriete design labels. De fraai verpakte shampoo bars zijn van Helemaal Shea en het geweldige dekbedovertrek met gevouwen kraanvogels is van één van onze hofleveranciers SNURK.

4 Comments

 • Reply Adrienne 23 juli 2019 at 09:20

  Wat is het merk van het bankje aan het voeteneinde?

 • Reply Janna 7 augustus 2020 at 10:45

  Hoihoi, ik heb blogposts zitten doorzoeken maar kan het niet vinden – waar is het leuke vogeltje van op het houten stokje?

  • Reply PRCHTG 11 augustus 2020 at 13:20

   Die is van de Australische kunstenaar Pete Cromer!

  Leave a Reply

  over ons

  Bij ons is de rode draad roze, inmiddels al vijf jaar! Elkaar ‘ontdekt’ op Instagram en onze krachten gebundeld in een blog met de naam PRCHTG.

  Nieuwsgierig geworden naar ons? Lees hier meer.

  blogger voor

  Meest recente berichten

  Categorieën