thuis

stoere hoezen

13 september 2015

Corina - liggend 2Een fijne, lichte plek om te werken. Een plek waar je volop geconcentreerd aan de slag kunt en je even kunt afsluiten van de rest van het huis. Zo’n plek hebben wij nodig om onze inspiratie op te zoeken en om onze blogs samen te schrijven. Een strak bureautje van IKEA, een gemakkelijke stoel, wat groen of bloemen voor de sfeer, een kop koffie – met lekkers – en natuurlijk de laptop en de iPad binnen handbereik.

Corina - staand 2Corina1Die iPad bergen we sinds een tijdje op in een hele strakke hoes van het nieuwe merk CORINA DESIGN. De hoes is handgemaakt en van lekker soepel leer, afgewerkt met een contrasterende draad. De maakster is Corina en zij is studente aan het AMFI (Amsterdam Fashion Institute).

Corina2Naast de hoezen ontwerpt ze ook tassen en woonaccessoires. Haar steeds groter wordende collectie is te koop via haar Etsy-shop en houd ook haar Facebookpagina in de gaten. Wij hebben al wat tassen gezien die ons hebberig maakten! Daarover later meer…

Corina - staand 1En extra leuk: één van de hoezen kan de jouwe worden! Laat hieronder het blog een reactie achter, volgende week maken we bekend wie we blij gaan maken.

13 Comments

 • Reply Janneke 13 september 2015 at 17:52

  Wat een mooie hoezen! Ik maak graag een kans voor onze iPad tegen de grijpgrage handjes van een ‘zekere’ bijna 3-jarige 😉 En ik spot ook mooie styling ideeën voor mijn (zelfde) bureautje! (PS wat een keuke bruiloftsfoto’s Fleur!)

  • Reply PRCHTG 13 september 2015 at 18:08

   Leuk dat je meedoet Janneke! En qua bureautje zou de hoes bij jou terecht moeten komen haha 😉 Ja tof he, was zo’n Photobooth waar de foto’s meteen aan de zijkant eruit kwamen.

 • Reply Janneke 13 september 2015 at 17:54

  *leuke

 • Reply Astrid 13 september 2015 at 20:44

  Wat een prachtige hoezen vooral die neutrale kleuren met een vrolijke tint als detail! De eenvoud zorgt ervoor dat ik wel een van deze hoezen zou willen hebben.

 • Reply Maaike Davina 13 september 2015 at 21:13

  Zoals jullie als zeggen prachtige hoezen voor een prachtige ipad (kan deze gewoon op de foto) !!

 • Reply Saskia 13 september 2015 at 21:26

  Leuk, ik houd van simpel, strak met een grapje! Ik wil graag mee in de grabbelton :-).

 • Reply Vicky - Stijl Habitat 13 september 2015 at 22:06

  Waaw wat een mooie hoes is deze ♥ vooral het felle draad maakt het juist zo speciaal. Tijdloos maar toch opvallend!

 • Reply Emma 14 september 2015 at 14:00

  Ik doe graag mee! Had hem gisteren al opgeslagen toen hij voorbij kwam op ig (krijg volgende week eindelijk een Ipad), wat een mooie hoes!

 • Reply Coreline 17 september 2015 at 11:43

  Hi Fleur,

  Wat een te gekke actie! Sinds kort heb ik mijn ‘eigen’ Ipad 🙂 Hier kan ik lekker op shoppen, Netflixen en natuurlijk je blog volgen zonder dat mijn vriend klaagt hoeveel pagina’s er open staan 😉

  Ik heb alleen nog geen hippe hoes! De hoes van Corina Design zou perfect zijn.

  Finger crossed!

  Liefs,
  Lien

 • Reply Christa 17 september 2015 at 12:14

  Wat een mooie hoes, zou mooi staan om mijn ipad air. Een beetje extra bescherming is geen overbodige luxe met een klein dametje wat gek is op alles wat knopjes heeft…

 • Reply Kelly 17 september 2015 at 13:55

  Wauw, dat is nou een iPad hoes die gezien mag worden! En het beschermt de iPad ook nog eens tegen grijpgrage kinderhandjes.

 • Reply SHARON 18 september 2015 at 13:32

  Wat een beeldschone hoes! Dat soort ‘kleine’ dingen kunnen een mens toch gelukkig maken! Love to win this! Ben trouwens echt gek op jullie kleurrijke, haarscherpe plaatjes keer op keer! X

 • Reply Fabian 6 juni 2016 at 09:16

  Prachtige hoes! Helaas stuit ik er nu pas op. Had ik wel leuk gevonden, haha.. Nouja bij deze nog mijn complimenten!

 • Leave a Reply

  over ons

  Bij ons is de rode draad roze, inmiddels al vijf jaar! Elkaar ‘ontdekt’ op Instagram en onze krachten gebundeld in een blog met de naam PRCHTG.

  Nieuwsgierig geworden naar ons? Lees hier meer.

  blogger voor

  Meest recente berichten

  Categorieën