thuis

soft edge

3 december 2018

soft-edge-5Hij was het wachten meer dan waard, de prachtige zwarte boekenkast om het raam (wel lastig fotograferen) in de woonkamer, met achter de deurtjes genoeg ruimte voor alle spullen die uit het zicht opgeborgen moeten worden en in de vakken plek voor de door de jaren heen verzamelde schatten. In de nis rond het raam kan je lekker zitten – nu nog op zoek naar een mooi kussen op maat – en van het fijne uitzicht op de dijk genieten. Aan het tafeltje wordt nu al intensief geknutseld, voor de foto hebben we dan ook alle spulletjes even aan de kant moeten leggen. De stoelen die aan het tafeltje staan komen vooral in december goed van pas: extra zitplekken voor familie en vrienden tijdens de feestdagen in de vorm deze stoere Soft Edge stoeltjes van het door ons zo geliefde Hay.

soft-edge-4soft-edge-1Uiteraard is de keuze aan eetkamerstoelen bij Mister Design enorm. Jessica viel echter meteen voor dit eenvoudig ogende en stoere stoeltje – met het zitcomfort van een luxe zetel – in de kleuren zwart en naturel. Voor de echte waaghalzen is hij ook verkrijgbaar in rood, hunter groen en dusty groen. De Soft Edge stoel werd ontworpen door Iskos Berlin, het Deense designduo dat onder andere ook verantwoordelijk was voor het ontwerp van de Fiber Chair en Under the Bell hanglamp van Muuto.

soft-edge-3Ook de keramiekverzameling werd weer uitgestald én aangevuld! Namelijk met twee prachtige vazen van Elke van den Berg. Wij zijn al jaren groot fan van al haar werk, zo telt onze collectie inmiddels al aardig wat items van haar hand en wij voelen ons vereerd dat wij geregeld met haar samen mogen werken. Houd ons blog goed in de gaten, want binnenkort is het weer zover!

soft-edge-2Deze blogpost werd gemaakt in samenwerking met Mister Design, het is inmiddels overbodig om te zeggen dat wij alleen samenwerken met ontwerpers en bedrijven waarvan wij de producten écht PRCHTG vinden.

 

3 Comments

 • Reply Kelly 3 december 2018 at 20:56

  Wat is het mooi geworden Jes!!! En hier ook écht fan van het werk van Elke. Inmiddels ook al een aardige verzameling opgebouwd!

 • Reply Gertrud 8 december 2018 at 19:05

  Met recht PRCHTG!

 • Reply CeramicMilk 8 april 2019 at 18:56

  Ik zoek steeds naar een uitleg over wie de kast zo mooi heeft gemaakt! Wil dat ook in Mn nieuwe huis.
  Dank!!

 • Leave a Reply

  over ons

  Bij ons is de rode draad roze, inmiddels al vijf jaar! Elkaar ‘ontdekt’ op Instagram en onze krachten gebundeld in een blog met de naam PRCHTG.

  Nieuwsgierig geworden naar ons? Lees hier meer.

  blogger voor

  Meest recente berichten

  Categorieën