thuis

shopstop or not

13 maart 2015

ontbijttafel - liggendTerwijl de voorjaarsschoonmaak in volle gang is, er dozen vol spullen (ooit bij de kringloopwinkel gekocht) naar de kringloop worden gebracht en alle andere overbodige items hun plekje op Marktplaats vinden, wordt er stiekem ook weer eens een rondje ‘gekringloopt’. Geheel tegenstrijdig met de regel ‘eerst alles eruit, dan pas weer wat erin’. Tijdens een bliksembezoek aan Secunda in Tiel werden er maar liefst vier prachtige vintage dekens gescoord, waarvan twee in onze lievelingskleur van het moment: zalmroze. En wat kun je daar blij van worden!

ontbijttafel - staandNiet veel later volgde de ‘nieuwe’ beschuitbus in dezelfde fijne tint, het Bijenkorfprijsstickertje – in florijnen – zat er nog op. Wat een heerlijke vondst, want met het aardbeienseizoen voor de deur worden er tijdens het ontbijt heel wat overheerlijke beschuitjes genuttigd.

Zoals eerder gezegd proberen wij heus wel weerstand te bieden tegen onze drang om roze te kopen, maar zeg nou zelf, deze roze beauty kan toch niet ontbreken op de roze wolk waarop wij ons dagelijks wanen. Het is een simpel H&M’tje, voor een klein prijsje, dus kon die ook nog wel mee. De winterkleding kan daarmee officieel naar zolder . De ketting werd enige tijd geleden  gewonnen bij een give away van de dames van MwordMag en is van het Antwerpse merk Diamanti per Tutti, een superlicht exemplaar dat overal bij past.

Vogelshirt - 2aEn om in de roze sferen te blijven.. Lieve Maaike, mail ons heel snel jouw adresgegevens zodat wij kunnen gaan genieten van ál jouw verschillende manieren van stylen van de geweldig POL-mok.

 

 

8 Comments

 • Reply Natasha Boom 13 maart 2015 at 17:01

  Mooie plaatjes weer! Het kringloopverhaal klinkt heel bekend

 • Reply Stephanie 13 maart 2015 at 18:40

  Fijne roze plaatjes! En gefeliciteerd Maaike!

 • Reply jess_vdberg 14 maart 2015 at 18:45

  Perfecte kleur ♡

 • Reply Karin Éénig Wonen 14 maart 2015 at 20:11

  Wat een heerlijke aankopen, roze is en blijft geweldig! Vooral de oudroze/ lichtroze kleur vind ik zo mooi 😀 Iets nieuws kopen tijdens het opruimen mag best, als je daarvoor in de plaats weer iets wegdoet toch?

 • Reply Stephanie Koster 15 maart 2015 at 12:12

  Hier ook dozen, wat zeg ik bergen naar de Kringloop gebracht en zelfs op laten halen…. Ik heb mezelf even een halt toe geroepen. Deze week twee hele kleine dingetjes mee mogen nemen voor in mijn wandkastje.
  Je klok van Ikea is SUPER!

  groetjes,

  Stephanie

 • Reply Lizet 25 maart 2015 at 11:08

  Haha heerlijk! Ik hou ervan hoor! Dat roze is ook heel mooi… Die deken… Wauw!

  • Reply PRCHTG 25 maart 2015 at 20:49

   Hij kriebelt wel een beetje hoor! 😉

 • Reply Madam Elisa 25 maart 2015 at 16:06

  Wat leuk, mooie kleur roze ook!

 • Leave a Reply

  over ons

  Bij ons is de rode draad roze, inmiddels al vijf jaar! Elkaar ‘ontdekt’ op Instagram en onze krachten gebundeld in een blog met de naam PRCHTG.

  Nieuwsgierig geworden naar ons? Lees hier meer.

  blogger voor

  Meest recente berichten

  Categorieën