thuis

shared individualism

29 april 2017

flexa-individualism-2Van dit palet gingen onze harten meteen sneller kloppen. Het lijkt wel alsof Flexa een mix maakte van al onze lievelingskleuren. In hun Shared Individualism brengen ze een knallende neon, een zachtroze, een pittige koraalroze, een rustig grijsblauw en een warme taupe en caramel succesvol samen. Zonder verlies van eigenheid of individualiteit kun je met deze kleuren samenhang in je interieur aanbrengen.

flexa-individualism-5flexa-individualism-4De taupe/greige muren van Fleur waren het uitgangspunt. De muren waar al wat oranjeroze accessoires hingen, waar de roze stoel tegenaan staat en waar de muur met het palmbomenbehang tegenover ligt. Drie antieke, scheve, karakteristieke kastjes die alle kleuren van de regenboog al hebben gehad, die van de oom van oma naar moeder en weer naar ons verhuisden, waren toe aan een make-over.

flexa-testersMet behulp van de ontzettend handige kleurtesters, wat grote stalen en de Visualizer App stemden we alles op elkaar af. De kleur roze van de lamp boven de eetkamer bleek exact hetzelfde als Oud Roze en daarbij kozen we voor een likje Flower Bulb en Magic Forest. Vibrant Red was toch echt iets te rood en hoe dol wij ook op Denim Blue zijn, voor deze klus voegde hij te weinig toe. De gekozen combinatie verrichtte wonderen: met z’n drieën knallen ze van het scherm en natuurlijk uit de woonkamer.

flexa-individualism-1flexa-individualism-3Wat zijn we blij met het eindresultaat! Het behang, de rozenkelim, de muurknoppen, de geweldige oranje Bolt-lamp van Tonone, de vaasjes en de uitbundige bos bloemen: alles lijkt op te fleuren na de Grote Shared Individualism Metamorfose.

flexa-individualism-8Deze post is tot stand gekomen in samenwerking met Flexa. Vorig jaar werkten we ook samen toen we Denim Drift op onze manier mochten stylen (kijk maar eens hier en hier). De geweldige oranje lamp kregen we van Tonone. We blogden hier al over dit toffe Nederlandse designmerk.

9 Comments

 • Reply Kelly 29 april 2017 at 09:26

  Echt héél tof geworden!!! Kan niet wachten tot wij een nieuw huis hebben en ik aan de slag kan gaan…

  • Reply PRCHTG 12 mei 2017 at 07:02

   Thanks lieve Kelly!

 • Reply Ilse 29 april 2017 at 11:42

  Super!!

 • Reply sandra 3 mei 2017 at 11:07

  Wat een mooi project! Toffe kleuren, mooi toegepast en daarbij de kleurrijke bloemen en leuke styling, lentekriebels all over 🙂 groetjes, sandra – http://www.morriesblog.wordpress.com

  • Reply PRCHTG 12 mei 2017 at 07:03

   Dank voor je leuke reactie!

 • Reply Wouter 11 mei 2017 at 08:58

  Wauw, dit is precies de roze kleur die ik zoek voor bij ons op de muur. Bedankt voor de goede foto’s!

  • Reply PRCHTG 12 mei 2017 at 07:02

   Wat leuk dat je geïnspireerd bent! Benieuwd naar jouw eindresultaat.

 • Reply Eva van Rooij 26 juni 2017 at 19:53

  Wat mooi! Ik ben nieuwsgierig naar de kleur op de muur, kun je me daaraan helpen?

 • Reply flexa – PRCHTG 20 juli 2017 at 19:13

  […] Herinner je je de kleur van het jaar 2o17 nog (denim drift) en onze posts over kleurenpalet Shared Individualism en de groene […]

 • Leave a Reply

  over ons

  Bij ons is de rode draad roze, inmiddels al vijf jaar! Elkaar ‘ontdekt’ op Instagram en onze krachten gebundeld in een blog met de naam PRCHTG.

  Nieuwsgierig geworden naar ons? Lees hier meer.

  blogger voor

  Meest recente berichten

  Categorieën