thuis

seinfestijn

21 april 2015

Seinfestijn - liggend 1Fort Seinwezen was afgelopen zondag ‘the place to be’. Femke & Eddy van Hééérlijk organiseerden daar alweer voor de zevende keer vol enthousiasme het Seinfestijn: dé food- en lifestylemarket in hartje Haarlem. Wij genoten van de heerlijke lattes van Eddy en de inmiddels beroemde ‘stapeltaart’ met zomerfruit.

Seinfestijn - staand 1Seinfestijn - staand 2De hele dag werden er linzenburgers – errug lekker – gedraaid op de bbq en poffertjes gebakken in een authentieke poffertjeskraam. Verder vind je op dit kleinschalige festival een ‘hééérlijke’ mix van mooie spulletjes, bijzondere brocante en schattige babypakjes. De grote vraag op dit moment: wordt het blauw, of wordt het roze?

Seinfestijn - liggend 2 Seinfestijn2Het was werkelijk poepiedruk, maar toch ook knus. Tafels met door Femke zorgvuldig gekozen bloemen en stoelen vol met hippe ouders en dito kinderen, want het is een feestje voor jong en oud. Zo werden er de hele dag door leuke workshops georganiseerd voor alle leeftijden.

Seinfestijn3Marije Pasman en Maaike Koster van Mydeer brachten hun nieuwe collectie mee. Marije verraste met haar stationery met daarop -of eigenlijk daarin- gedrukte letters en Maaike haar standje ademde een en al lente uit door al het fijne groen. Zij brengt een ode aan mooie planten door de blaadjes ervan met waterverf te vereeuwigen.

Seinfestijn - liggend 4Op 27 september staat de volgende editie gepland. Reserveer deze dag alvast in je agenda, want de volgende keer wil jij er ook echt bij zijn!

4 Comments

 • Reply Madam Elisa 21 april 2015 at 19:33

  Oh wat leuk, ook prachtige foto’s.

 • Reply Karlijn 22 april 2015 at 06:37

  Volgens mij een heerlijke dag!!! Fijn dat wij er digitaal van mee kunnen genieten! X

 • Reply Machteld 23 april 2015 at 11:09

  Wat fijn dat er zulke creatieve en inspirerende markten worden georganiseerd! Laat er nog maar vele volgen! Bedankt voor de tip!

 • Reply Seinfestijn: A food & lifestyle market in the heart of Haarlem. | expatsHaarlem 2 september 2016 at 15:45

  […] [Main Image Source] […]

 • Leave a Reply

  over ons

  Bij ons is de rode draad roze, inmiddels al vijf jaar! Elkaar ‘ontdekt’ op Instagram en onze krachten gebundeld in een blog met de naam PRCHTG.

  Nieuwsgierig geworden naar ons? Lees hier meer.

  blogger voor

  Meest recente berichten

  Categorieën