thuis

seinfestijn

27 september 2015

Seinfestijn Tintading - liggendHééérlijk lijkt een patent op mooi weer en goede sfeer te hebben, wat zij ook organiseren het is altijd feest! Zo ook tijdens het alweer achtste Seinfestijn op deze zonnige zondag. PRCHTG was erbij, weliswaar in een andere samenstelling vanwege de verwachte baby van Fleur. Dit keer veel nieuwe leuke ‘gezichten’ zoals Tintading (het huis van eigenaresse Tinta is deze maand te bewonderen in de VT Wonen), Roosmarijn Knijnenburg, Make Room, Witgrijsroze, Marieke Rusticus en Feestwinkel Strik.

Seinfestijn 2 - staandHeel erg leuk ook om weer een aantal vertrouwde deelnemers tegen te komen, waaronder Maaike van My Deer (haar nieuwe collectie is weer zo tof), zij kwam samen met nieuwkomer Snoeps van de prachtige planthangers. Een dreamteam wat ons betreft! Ook Life & Lemons, Wiesje van Kleine Pom, de dames van Stoer Metaal (hun zelf ontworpen en geproduceerde trolley is echt te gek!) en Mini Miks waren wederom van de partij. Mme Charlotte vond weer een fijn plaatsje voor haar bbq, want een feestje is geen feestje als er niet voor de inwendige mens wordt gezorgd. En dus was er ook taart, onder andere de beroemde stapeltaart (het recept vind je hier).

Seinfestijn 1 - staandSeinfestijn 3 - staandOud & jong genoten van de poffertjes van Miss Little Pancake en de smoothies van Bos, namen deel aan de verschillende workshops en lieten zich entertainen tijdens de doorlopende theatershow. Bovenal genoot iedereen, al dan niet onder het genot van een goed glas wijn, van het fantastische weer en de geweldige locatie. En dat een kinderhand snel gevuld is bleek maar weer toen ik dit kleintje betrapte toen zij steentjes in de locomotief stond te gooien, heerlijk!

Seinfestijn 3 - liggendEr was werkelijk weer aan alles en iedereen gedacht, want tijdens deze kleinschalige food en lifestyle markt kunnen ook vintage en brocante liefhebbers hun hart ophalen. Echt, teveel leuke deelnemers om op te noemen eigenlijk, je moet het zelf een keer beleven. Gelukkig krijg je – mocht je er vandaag niet bij zijn geweest – een herkansing op 22 mei 2016. Weet je nu al dat je dan niet kan blok dan 11 september 2016 in je agenda. En vergeet niet…’There is always a reason to party’.

* Kalender gemaakt door Paper Fuel.

Seinfestijn - liggend 2

10 Comments

 • Reply Judith 27 september 2015 at 22:59

  Hele mooie plaatjes! Echt, het lekkere sfeertje komt door de foto’s heen!
  De allermooiste vind ik van het kindje bij de trein. Ik zie echt mijn jongste… Prachtig! Hoop dat je de moeder met de foto blij kunt maken 🙂

 • Reply Fête des Gamins 27 september 2015 at 23:21

  Mooi in beeld gebracht… wat een heerlijke dag!

 • Reply Babette | StudioBabsie 28 september 2015 at 19:39

  Ziet eruit als een heerlijke dag!

 • Reply Maaike Davina 28 september 2015 at 20:50

  De volgende x ga ik met je mee 🙂 wat een fantastisch mooie foto’s weer

 • Reply Vicky - Stijl Habitat 28 september 2015 at 21:55

  Het ziet er zo leuk uit, ze zijn ook altijd welkom in Limburg ☺️

 • Reply Stella 29 september 2015 at 09:38

  Wat een toffe dag! Ik zet de herkansing in mijn agenda, wie weet 🙂

 • Reply Sharon | LITTLE ROOKIES 29 september 2015 at 10:35

  Wat een mooie terugblik op een fantastische dag! Wij stonden voor het eerst met onze nieuwe kledingmerk, de reacties waren super! Heerlijke sfeer! En mooie foto’s.

 • Reply Kelly 30 september 2015 at 14:22

  Ziet er fantastisch uit. Ik hoop dat ik de volgende editie ook een kijkje kan gaan nemen!

 • Reply Femke (organisatie Seinfestijn) 30 september 2015 at 14:55

  Wat een geweldig blog en wat een superleuke reacties, daar worden wij als organisatie erg blij van!

 • Leave a Reply

  over ons

  Bij ons is de rode draad roze, inmiddels al vijf jaar! Elkaar ‘ontdekt’ op Instagram en onze krachten gebundeld in een blog met de naam PRCHTG.

  Nieuwsgierig geworden naar ons? Lees hier meer.

  blogger voor

  Meest recente berichten

  Categorieën