thuis

roze tylko

12 oktober 2020

Zoals je hier al kon lezen zijn we groot fan van Tylko, we hebben inmiddels allebei twee meubels in huis en eerlijk gezegd, we zouden in elke kamer wel zo’n geweldige kast willen hebben staan. Waarom? Simpelweg omdat alles mogelijk is en je zelf alles met de configurator kan samen stellen. En waar maatwerkkasten normaal een vermogen kosten, heb je hier voor een hele schappelijke prijs écht een mooie kast. Het is dan ook niet voor niks dat we dit toffe merk opnemen in onze stylingadviezen.

De laatste aanwinst staat op de werkkamer van Jessica – tegen het geweldige Sandberg behang van Emilia Ilke – en is: roze! Een perfecte combinatie als je het ons vraagt. De kast heeft lekker veel open vakken voor mooie items en lievelingsboeken. Achter de deurtjes verdwijnen de spulletjes die we liever niet zien! Wist je trouwens dat anthuriums echt ideaal zijn voor op de werkkamer? Ze kunnen – met een beetje liefde – wel twee tot drie weken staan. Wij vinden het super fijn om ook op de plek waar we nu veel tijd doorbrengen bloemen te hebben staan.

En hoe leuk is het om de kast steeds weer anders in te richten? In de stopmotion zag je hoe de hele kast roze / wit kleurde in vijf seconden. En hieronder zie je hoe het zachtroze meubel eruit ziet met een wat bonter palet. Wij kunnen ons zo voorstellen dat ook jij nog wel een toffe plek hebt voor zo’n prachtige kast en daarom zijn we dan ook super blij dat we jou met de code PRCHTG20 maar liefst 20% korting (tot en met de 26e) kunnen aanbieden op het door jou zelf samengestelde meubel. De mogelijkheden zijn oneindig, leef je uit!

Zowel de kast als het behang hebben we zelf uitgezocht uit de fijne collectie van Tylko en Sandberg Wallpaper, die vervolgens een samenwerking met ons aangingen. Zo weet je dat alles wat gesponsord is ook echt van onze wensenlijstjes komt!

No Comments

Leave a Reply

over ons

Bij ons is de rode draad roze, inmiddels al vijf jaar! Elkaar ‘ontdekt’ op Instagram en onze krachten gebundeld in een blog met de naam PRCHTG.

Nieuwsgierig geworden naar ons? Lees hier meer.

blogger voor

Meest recente berichten

Categorieën