thuis

roosmarijn knijnenburg #2

8 mei 2015

Roosmarijn - liggend 1Afgelopen week lieten wij jullie kennis maken met het werk van Roosmarijn Knijnenburg. We wisten al dat jullie ook enthousiast zouden worden van de verfijnde vogeltjes in combinatie met de strakke kubusjes. Roosmarijn ontwikkelde ook een wandvariant van haar ‘HOLD IT‘ systeem. Een simpel, strak en weinig opvallend blokje om niet teveel aandacht van de prenten weg te nemen. Maar wel met een grappig effect door een witte geometrische vorm erop.

Roosmarijn - staand 3Van Roosmarijn mogen we een A3 print weggeven van een vogel naar keuze. We ontdekten al snel dat de Broad Billed Hummingbird jullie favoriet is. En dat is ook niet gek, wat een verfijnd en kleurrijk vogeltje is dat! Wist je dat de kolibri als enige vogel in elke richting kan vliegen? Vergeet niet om nog snel even je lievelingsvogel door te geven onderaan dit blog, dan doe je nog steeds mee met de give away! Aanstaande zondag maakt Roosmarijn de gelukkige op haar Instagram account bekend.

Roosmarijn - staand 2Wij konden het niet laten om ook even te experimenteren met een vaasje op het blokje, Wat ons betreft een geslaagd experiment. De zwarte plantenpothouder is van &klevering en kochten we bij Stoer Metaal tijdens het Seinfestijn. Dit stoere zwarte glas past er precies in, zo ook de witte mokjes uit de nieuwe collectie van Lenneke Wispelwey.

Fijne vrijdag!

Roosmarijn - staand 1

Roosmarijn - liggend 2

 

12 Comments

 • Reply Marit 8 mei 2015 at 12:17

  Wat een mooie prints!
  Ik heb nog een plekje vrij waar ik al een tijd iets voor zoek.
  Moeilijk om te kiezen! Ik vind de wren prachtig & de brood billed.
  Zou met één van deze heeeel erg blij zijn!

 • Reply Roos 8 mei 2015 at 12:26

  De Broad Billed hummingbird is ook mijn favoriet!!

 • Reply Susanne de lorijn 8 mei 2015 at 14:27

  De Broad billed hummingbird blijft favoriet!

 • Reply Anna Franciscus 8 mei 2015 at 15:31

  Oh heel erg mooi 😀

 • Reply evelien 8 mei 2015 at 18:04

  De hummingbird is ook mijn favoriet!

 • Reply Karlijn 9 mei 2015 at 07:47

  Oooo zo mooi allemaal! Mijn internet is hier zo traag in Zeeland dat hij de link niet opent, dus kiezen kan ik niet, maar wat een prachtigheid!! Zou fantastisch mooi staan in ons nieuwe Huis!! (wacht nog steeds op nieuws…)

  • Reply PRCHTG 9 mei 2015 at 08:35

   Klinkt ergens wel zalig…traag internet! 😉 Wat betreft die keuze, ze zijn allemaal even prachtig, dus geen zorgen!

 • Reply Mieke 9 mei 2015 at 08:17

  Oooh deze giveaway past precies bij ons gezin, met een Zoon die Mees heet en een Zoon die Raaf heet snap je vast dat wij gek op vogeltjes zijn ♡ Roosmerijn je werk is PRCHTG! Kiezen…pff onmogelijk! 🙂

 • Reply Leoni 9 mei 2015 at 08:36

  Ze zijn idd geweldig!! Zowel de posters/kaarten als houders

 • Reply Janine 9 mei 2015 at 09:31

  Wat lief! Past helemaal bij de Botanische trend. Mijn lievelingsvogel? Moeilijk kiezen, maar ik denk het Roodborstje.

 • Reply Vicky - Stijl Habitat 9 mei 2015 at 09:44

  Ook het blokje ziet er weer mooi uit, geen poespas maar wel een uitstraling! Ik ga nog altijd voor de Spoonbill, maar als ik de anderen zie twijfel ik soms wel een beetje… Maar roze past wel goed bij mijn interieur dus blijf toch bij mijn keuze 🙂

 • Reply Rooflife 9 mei 2015 at 14:57

  We volgen je al enige tijd op instagram en de kolibri past zo leuk bij ons op kantoor dat ik meteen je stuk Ben gaan lezen. Kan niet wachten om het aan onze Klanten te Laten zien. Succes met alles!

 • Leave a Reply

  over ons

  Bij ons is de rode draad roze, inmiddels al vijf jaar! Elkaar ‘ontdekt’ op Instagram en onze krachten gebundeld in een blog met de naam PRCHTG.

  Nieuwsgierig geworden naar ons? Lees hier meer.

  blogger voor

  Meest recente berichten

  Categorieën