thuis

prchtg ♡ bloemen

23 april 2016

zaterdagbloemendag2Iedere week een andere sfeer op tafel, steeds een uitdaging om met de bestaande collectie vazen een verrassende combinatie te maken. Het is een bekend gegeven dat wij onze bloemen per stuk uitkiezen en dat wij ervan genieten om plukkers, overblijvers en nieuwelingen te mixen.

zaterdagbloemendag3Het liefst gaan we op vrijdag naar onze vaste adresjes om in te slaan. Soms voldoet een bos tulpen van de markt, soms verrast een schoonmoeder ons met takken magnolia, soms staan verjaardagsbloemen een paar weken mooi te zijn, maar meestal kunnen we het dan toch niet weerstaan wat nieuws erbij te scoren. Vanaf vandaag mogen jullie wekelijks meegenieten in onze nieuwe categorie ‘♡ bloemen’.

zaterdagbloemendag1zaterdagbloemendag4Dat Lode de genen van zijn moeder heeft – en dat hij vaak mee op pad gaat – openbaarde zich weer: alle tulpen werden hardhandig (zonder stelen) uit de borders getrokken. Toch nog eens een masterclass ‘plukken’ aan wijden dus…

5 Comments

 • Reply Hesther van der Panne 23 april 2016 at 21:00

  Elke x weer een andere sfeer in huis met mooie nieuwe bloemen. Mooie plaatjes! Mag ik weten waar die geweldige leuke vazen te koop zijn? Groetjes Hesther

  • Reply PRCHTG 24 april 2016 at 08:00

   Dankjewel! De hoge smalle vazen met Delfts blauwe print zijn in opdracht van Randstad door Marcel Wanders gemaakt en de andere is een echt oude. Het kleine witte vaasje is van Serax in samenwerking met Bart van Didden!

 • Reply Kelly Visser 24 april 2016 at 12:38

  Bloemen geven zoveel kleur en vrolijkheid aan je huis! Zeker als ze in zulke prachtige vazen staan als bij jullie!

 • Reply Sophie 26 april 2016 at 18:47

  Heel mooi! Waar hebben jullie dat plantenhoudertje voor aan de muur gekocht?

 • Leave a Reply

  over ons

  Bij ons is de rode draad roze, inmiddels al vijf jaar! Elkaar ‘ontdekt’ op Instagram en onze krachten gebundeld in een blog met de naam PRCHTG.

  Nieuwsgierig geworden naar ons? Lees hier meer.

  blogger voor

  Meest recente berichten

  Categorieën