thuis

prachtige prints

22 juli 2015

Olislagers posters - liggendWij worden heel blij van van deze geweldige kleurexplosies op papier! Ze zijn van de hand van Birgitt Olislagers, jullie kennen haar van de super toffe borduurringen waar we in het voorjaar al een blogpost aan wijdden. Birgitt houdt – net als wij – erg van bloemen, als ze op tafel staan kan ze het niet laten ze na te tekenen. Ze wil de schoonheid vangen op het mooiste moment en dit vereeuwigen. Wat ons betreft is ze daarin zéér goed geslaagd.

Olislagers posters - staand 1Olislagers posters - liggend 1Birgitt illustreerde verschillende soorten bloemen, waaronder de uitbundige blauwe lelie en de paars-blauwe Afrikaanse lelie, die van het zwart afspat. Hieronder zie je de wat meer fragiele, maar o zo elegante Sering. Deze is uitgevoerd in een felle koraalrode kleur. Op de website vind je onder andere ook nog een framboosrode leeuwenbek, een fuchsia melkdistel en een paarse linolium. En zo fijn, deze beauties verdwijnen aan het einde van de week niet in de groencontainer…wat ons er overigens niet van weerhoudt om echte bloemen in huis te halen!

Olislagers posters - staand

2 Comments

 • Reply Babette | StudioBabsie 23 juli 2015 at 20:35

  Wauw wat een mooie prints!! En wat hebben jullie er mooie foto’s bij gemaakt!

 • Reply Souraya | Binti Home Blog 7 augustus 2015 at 22:08

  Die laatste twee foto’s zijn echt prachtig!! 🙂

 • Leave a Reply

  over ons

  Bij ons is de rode draad roze, inmiddels al vijf jaar! Elkaar ‘ontdekt’ op Instagram en onze krachten gebundeld in een blog met de naam PRCHTG.

  Nieuwsgierig geworden naar ons? Lees hier meer.

  blogger voor

  Meest recente berichten

  Categorieën