thuis

p+r

21 januari 2018

basel-1Dat wij elkaar ontmoet hebben tijdens een zogenaamde ‘Insta-date’, dat weten de meesten van jullie vast niet. Fleur met Lode in haar buik, eetbar DIT (als je er nog nooit bent geweest: ga!) in Den Bosch als locatie. Daarna volgde het ene na het andere Instagram-gerelateerd uitje en bleek er snel een klik te zijn. Omdat Druten en Rosmalen niet per se bij elkaar om de hoek liggen, maar de meeste evenementen toch ver weg plaats vinden, bleek carpoolen de beste oplossing voor ons. P+R Zijderveld werd het startpunt van onze carpoolavonturen. Al werd de juiste afslag al de nodige keren gemist. Zo belandden we ook eens in IJsselstein waar Leut voor heerlijke ‘latte macchiato’s to go’ zorgde.

basel-4basel-2Bepakt en bezakt met flesjes water, goedbedoelde appels voor allergische Fleur en dropjes van Pascal. Stoeien met de navigatie die het ons niet altijd makkelijker maakt – doe ons maar een ouderwetse kaart. En dan op zoek naar parkeerplekken middenin Amsterdam centrum of rij Kaas 13 op Schiphol. Onderweg bespreken we lief en leed en andere Instagramaccounts (misschien wel die van jou!). We ergeren ons aan het irritante algoritme en mooie plaatjes die niet scoorden. En we vergaderen al sinds 2016 over een nieuw logo (voel jij je aangesproken, echt schroom niet en mail ons op info@prchtg.nl) en een verbeterde website. Vaste prik voordat onze wegen scheiden is het uitwisselen van de gesponsorde goodies. Onze mannen krijgen steeds een rolberoerte en onze papiercontainers zijn inmiddels berucht.

basel-3Vanuit de transfer naar ons hotel in Basel werd de okergele deur gespot. Terwijl ons reisgenootschap kerstballen scoorde, wandelden wij terug om de kleuren van de stad in ons op te nemen. Wie weet spot je nog eens een Baselse kleurencombi in een van onze huizen. Gisteren reisden we af naar donkergrijs Lemele. Voorafgaand aan deze door Jessica georganiseerde verrassing was er nogal wat verwarring. Was het nou 13 januari? En was het nou in Soest? Allebei niet dus. Een P+R was snel gevonden, Fleur sjeesde Wijchen zomaar voorbij, maar met een paar manouevres kon de lange carpool starten. Bij Zwolle rechtsaf en daar strekte de prachtige heide zich uit. Zelfs niet in bloei fascineerden de kleuren ons. En wat we daar echt deden, dat houden we natuurlijk nog even geheim.

lemele-1lemele-2

4 Comments

 • Reply Barbara 21 januari 2018 at 21:05

  Haha, wat zijn jullie toch een leuk stel! Lijkt me heerlijk om een deel van het meubilair geweeest te zijn van die auto en mee te genieten van al die verhalen!

 • Reply Karlijn 21 januari 2018 at 22:18

  Lijken mij heerlijke ritten. Lekker bijkletsen, lachen, boos zijn en weer door gaan! X

 • Reply Sasje 22 januari 2018 at 19:41

  Haha kan me helemaal voorstellen hoe dat gaat in die auto. Zo leuk jullie samen. Dat er nog maar veel carpool inspiratie ritjes mogen volgen! X sasje

 • Reply Kelly 25 januari 2018 at 20:21

  Klinkt heerlijk! Jullie maken me trouwens wel héél nieuwsgierig hoor! Benieuwd wat jullie daar allemaal hebben bekokstoofd!

 • Leave a Reply

  over ons

  Bij ons is de rode draad roze, inmiddels al vijf jaar! Elkaar ‘ontdekt’ op Instagram en onze krachten gebundeld in een blog met de naam PRCHTG.

  Nieuwsgierig geworden naar ons? Lees hier meer.

  blogger voor

  Meest recente berichten

  Categorieën