thuis

POL jubileum

16 december 2017

nienke-giveaway-3Vijf jaar geleden studeerde Nienke van de Pol af met haar werk ‘Kitchen Lab’ waarin ze onderzocht hoe je zelf met allerlei huis-, tuin- en keukenmiddeltjes alledaagse kwaaltjes kunt bestrijden. In ditzelfde jaar startte ze haar prachtige conceptstore ‘De Wij Vorm’ in het idyllische Amerongen, waar wij onze ogen altijd uitkijken. Haar POL-collectie moet je inmiddels wel kennen: wij zijn trotse bezitters van een aantal vaasjes, cappuccinobekers, de Bloom POL-vaas (en hier) en vorig jaar verraste Nienke ons met kaarslichtjes.

nienke-giveaway-2nienke-giveawayTer ere van haar jubileum maakte Nienke een nieuwe aanwinst: de ‘jubileum POL-vaas‘. In dit verfijnde ontwerp combineerde ze de vormen van ‘Kitchen Lab’ met de allereerste POL-vaas. In een prachtig vergrijsd eucalyptusgroen, met in de bovenrand een heus watermerk omdat het een gelimiteerde oplage van 100 stuks betreft. Er hoort ook een bijbehorend certificaat bij je vaas om het helemaal officieel te maken. Via de webshop te koop, maar hem ophalen in Amerongen is pas echt een feestje.

nienke-pol-1Wij biechtten al op dat onze huizen niet heel uitbundig kerstig zullen zijn dit jaar. Maar voor Nienke haar boompje maken we een uitzondering. Dit half geglazuurde schatje kan wat ons betreft het hele jaar door pronken in de schatkasten. Als je voor 50 euro bestelt in de webshop krijg je hem erbij van die gulle Nienke, maar nog toffer: wij mogen er eentje weggeven.

nienke-pol-2nienke-pol-3Wil jij ook zo’n leukerd hebben om tussen je kerstspullen te stallen? Via Instagram starten wij een volg en like actie. En wie weet, is het lot jou wel gunstig gezind!

6 Comments

 • Reply Esther_vm 16 december 2017 at 21:57

  Heel mooi, vooral de kleur van zowel het vaasje als het boompje!

 • Reply Marleen 17 december 2017 at 07:54

  Wow geweldig mooi! Ik hou erg van het gebruik van de kleuren en vormen .

 • Reply Inge 17 december 2017 at 08:44

  Heel erg mooi! ❤️

 • Reply Kelly 17 december 2017 at 15:11

  Zo mooi alles! Ik word wel echt hebberig van al jullie fantastische posts! 🙂

 • Reply Myra 18 december 2017 at 20:10

  In Amerongen gebeurt het! Fan van de prachtige POL producten en bijbehorende winkel De WIJ Vorm.

 • Reply Mariejose Vernooij 19 december 2017 at 18:18

  De mooie vaasjes heb ik mijn dochter al gegeven voor haar nieuwe huisje …..
  Zou toch geweldig zijn als ik deze kerstboom van POL onder onze kerstboom kan leggen. Weet zeker dat iemand hier heel blij gaat zijn.
  Een warme kerstgroet,
  Mariejose Vernooij

 • Leave a Reply

  over ons

  Bij ons is de rode draad roze, inmiddels al vijf jaar! Elkaar ‘ontdekt’ op Instagram en onze krachten gebundeld in een blog met de naam PRCHTG.

  Nieuwsgierig geworden naar ons? Lees hier meer.

  blogger voor

  Meest recente berichten

  Categorieën