thuis

plannen maken

2 september 2016

groen-roze - staandDe zomervakantie is een uitstekend moment om eens uitgebreid over PRCHTG te brainstormen. Wij deden dat een paar weken geleden – onder het genot van een zalig broodje en een overheerlijke latte – in het Piet Hein Eek restaurant in Eindhoven (je leest meer over deze toffe plek op het vtwonen blog). We bedachten dat het inmiddels de hoogste tijd was voor een heuse PRCHTG Facebook-pagina en lanceerden deze gisteravond. De PRCHTG site kon ook wel wat (kleine) aanpassingen gebruiken, dus die voerden we stapsgewijs de afgelopen weken door. Zo kun je hiernaast met één klik op ons stemmen voor de Dutch Mom Blog Award. Doen hoor, we kunnen nog wel wat stemmen gebruiken!

Groen - roze 2 - staandInmiddels is de vakantie echt ten einde; Fleur gaat maandag weer werken en er wordt aan het huis van Jessica alweer volop gebouwd. Uiteraard hebben we bij PHE heel veel toffe dingen besproken, van het lanceren van onze Facebook-pagina tot geheime plannen waar jullie hopelijk blij van gaan worden. Natuurlijk kijken we enorm uit naar 16 september, op deze dag wordt – in Museum Boijmans van Beuningen – bekend gemaakt wie die felbegeerde award heeft gewonnen. Daarnaast verheugen we ons op een prchtge nieuwe reeks blogposts voor vtwonen en zijn we súpertrots op onze bijdrage aan het blogazine wat vanaf 13 september in de winkels ligt.

Na al dat vergaderen was het tijd om de benen te strekken en bezochten we natuurlijk ook even de winkel van PHE. Daar stonden ze: de gekleurde crisiskrukjes! Nu met een hogere korting dan de week daarvoor en dan is zo’n geweldige kruk/bijzettafel natuurlijk zo gekocht. Dat moet Anki ook gedacht hebben, zij kocht namelijk een groene! Een nieuwe aankoop is altijd weer aanleiding om een beetje te schuiven. Het werd een beetje dringen op de bovenste twee planken van de kast, dus maakten de tijdschriften op de onderste plank plaats voor een deel van de keramiek verzameling en werden de vaasjes gevuld met anemonen uit de tuin. Het gele kussen is een maaksel van vriendin van Manon, misschien ken je haar nog van de gehaakte cactussen? Een multi-talent, die Manon, volg haar – en dus haar creatieve uitspattingen – op Instagram.

Fijn weekend!

Groen - roze 3 - staand

6 Comments

 • Reply Iris Vank 3 september 2016 at 17:20

  Uhhh nee, Anki kocht die niet, ik kocht die voor haar! 🙂

  • Reply PRCHTG 5 september 2016 at 10:48

   Wat super lief van jou! 🙂

   • Reply Iris Vank 10 september 2016 at 17:48

    Ze had nog iets tegoed en dan zijn dit de betere cadeaus. 😉

 • Reply Kelly 4 september 2016 at 12:22

  Fijne foto’s met prachtige kleurtjes! Nu ons huis verkocht is en we op zoek zijn naar een nieuw huis, ben ik ook langzaamaan aan het nadenken over nieuwe accessoires voor in huis. Jullie blog is een grote bron van inspiratie lieve dames!

 • Reply Manon 4 september 2016 at 13:23

  Wat een fíjne plannen en plaatjes. Spannend allemaal! En dank voor jullie vleiende woorden lieverds…

 • Reply flexa – PRCHTG 20 juli 2017 at 19:13

  […] roze krukje van Piet Hein Eek diende als ijkpunt voor de roze kleur. In de oude situatie zie je dat ‘ie ook lekker bij de grijsgroene kast matchte en ook in het nieuwe huis bleef […]

 • Leave a Reply

  over ons

  Bij ons is de rode draad roze, inmiddels al vijf jaar! Elkaar ‘ontdekt’ op Instagram en onze krachten gebundeld in een blog met de naam PRCHTG.

  Nieuwsgierig geworden naar ons? Lees hier meer.

  blogger voor

  Meest recente berichten

  Categorieën