thuis

onze lievelings – deel 2

30 december 2015

B020-zondag-1Koffie – lekkers – bloemen. Ook in 2015 stond dit fijne gezelschap centraal, en dat in allerlei smaken, variaties en kleuren. De taartjes uiteraard geserveerd op de mooiste bordjes en schalen, onder andere op onderstaand exemplaar uit de vrolijke bamboecollectie van Engel. Of verstopt onder het lieve stolpje van Hella Duijs.

Kokoskoek - staandHella stolp - liggend 4Het succesrecept van de inmiddels heel veel gebakken stapeltaart van Heeerlijk mochten wij verklappen. Zo leuk om te zien dat jullie ook dapper aan de slag gingen met deze heerlijkheid. Zeker weten dat de reacties van de gasten lovend en vol bewondering waren!

stapeltaart - staand

Als we dan vers fruit haalden, scoorden we meteen wat bossen bloemen. Ofwel op de markt, maar nog vaker haalden we bloemen uit eigen/andermans (bedankt mam!) tuin of werden ze zorgvuldig uitgekozen bij onze bloemisten.

Zomerslaapkamer - liggend 2Vrijdaggevoel 3 - staandOnuitputtelijke hofjes met overal felgekleurde bloemen: een heuse snoepwinkel! Met iedere maand een andere bloem in de hoofdrol. De dahlia bleek de duidelijke favoriet.

plukkerij2dahlia2En het meest genoten we natuurlijk van onze liefsten! Heerlijk natuur opsnuiven met de kinderen in eigen land of in Zweden, Denemarken, Zeeland. Stedentrips naar Berlijn, Stockholm en Kopenhagen.

4Moederdag waal - liggend 2Bijna allemaal kregen ze een fijne nieuwe kamer. Een grote jongenskamer voor Lode, een prachtige babykamer voor Goof en een frisse meidenkamer voor Danee. Ook waren er hele fijne binnenkijkers bij hele lieve vriendinnen, waar jullie vol enthousiasme op reageerden.

Engelpunt-Lode-3Kamer Danee - staand 1

 

3 Comments

 • Reply Babette | StudioBabsie 30 december 2015 at 12:07

  Alweer zo’n heerlijk overzicht, zo leuk om alles terug te zien en alle vrolijke foto’s weer te zien!

 • Reply Saskia 30 december 2015 at 13:58

  Oh Jes, waar zijn het bed en behang van Lode van? Cool!
  Hele gezellige jaar wisseling. We zien elkaar snel in 2016!

 • Reply Kelly Visser 5 januari 2016 at 22:02

  Wat leuk zo’n overzicht! Prachtige foto’s van mooie momenten, spullen en mensen!

 • Leave a Reply

  over ons

  Bij ons is de rode draad roze, inmiddels al vijf jaar! Elkaar ‘ontdekt’ op Instagram en onze krachten gebundeld in een blog met de naam PRCHTG.

  Nieuwsgierig geworden naar ons? Lees hier meer.

  blogger voor

  Meest recente berichten

  Categorieën