thuis

onze lievelings – deel 1

28 december 2015

Roomblush - liggend 32015 was een PRCHTG jaar. Het was ons eerste ‘volle’ blogjaar, wat we nog niet zo heel lang geleden vierden met één van prchtg’s meest gemaakte taarten: de pavlovarol. Bovenstaande foto bevat bijna alles waar wij voor staan: uitbundige bossen bloemen, tientallen heerlijke taartjes, fraaie -meestal kleurrijke- nieuwe interieuritems (vaker nog een combinatie van die drie) en hier en daar een glittertje. Maar er waren ook gezellige verjaardagen, een héle dikke buik en uiteraard een prachtige baby. De komende dagen delen wij al onze lievelingen. Geloof ons, het kiezen daarvan was een hele klus!

B027-4Danee5jaar - liggend 2Op de verjaardag van Fleur genoten we van een geweldige red velvet taart – man, wat was die lekker – en Danee werd verrast met een heuse regenboogtaart met kauwgomballen-botercreme.

Lode-ballonnen-1Lode vierde zijn tweede verjaardag… En meteen zijn laatste verjaardag als enigst kind. Zijn broer woonde in de enorme buik die Fleur ook wel heel erg lang bij zich droeg. Wat was het fijn om het wachten samen met jullie te delen!

aftellen1Muuto fiber 4 - staandBij Jessica veranderde de gezinssamenstelling niet, maar het interieur des te vaker… elke verandering werd uitbundig gevierd met een verse bos bloemen.

B021-1Elke van den Berg 1 - staandEn het leuke was, we keken niet alleen naar al deze beauties, we verwerkten ze afgelopen zomer ook in de waanzinnig mooie taart van Fleur – die het geslacht van haar baby verraadde – en in deze overheerlijke ijsjes. Wat leverde dat letterlijk en figuurlijk heerlijke plaatjes op, kijk zelf maar!

_MG_8815Bloombites ijsjes - liggend 2In de warme junimaand genieten we ook nog eens van dorstlessende (non-) alcoholische drankjes, hier deelden we ons favorieten!

GT's - liggend 6profielOnze heilige drie-eenheid: koffie, lekkers en bloemen. Iedere keer weer anders, altijd heerlijk en mooi. Wij houden ervan!

9 Comments

 • Reply Rowena 28 december 2015 at 23:15

  Prachtige plaatjes!
  Een goed uiteinde voor jullie beiden.

 • Reply Maaike Davina (sproetinhuis) 28 december 2015 at 23:17

  Prchtg fts ☺️

 • Reply Stephanie 28 december 2015 at 23:25

  Zoveel gezelligheid en lekkers en liefs en moois en… <3

 • Reply Stephanie 28 december 2015 at 23:34

  Allemaal PRCHTG! Op naar een nieuw jaar met alleen nog maar meer mooie momenten en foto’s!

 • Reply Manon 29 december 2015 at 09:56

  Wat een mooie selectie maakten jullie! Met recht prchtg. Op naar een nieuw jaar vol moois!

 • Reply Jeanique 29 december 2015 at 11:09

  Wat een mooie selectie! Ik word ook altijd zo blij van jullie foto’s samen. En Fleur, die foto van jou op bed had ik gemist, maar die is echt prchtg!!!! x

 • Reply Babette | StudioBabsie 29 december 2015 at 11:27

  Wat een heerlijk jaar met prachtige foto’s! Wordt er helemaal vrolijk van op naar nog zo’n mooi jaar!

 • Reply Imke 29 december 2015 at 12:59

  Zo mooi! Ik geniet met volle teugen van jullie blog, ga zo door ladies! x

 • Reply Kelly Visser 5 januari 2016 at 22:06

  En wat hebben wij fijn mee mogen genieten!

 • Leave a Reply

  over ons

  Bij ons is de rode draad roze, inmiddels al vijf jaar! Elkaar ‘ontdekt’ op Instagram en onze krachten gebundeld in een blog met de naam PRCHTG.

  Nieuwsgierig geworden naar ons? Lees hier meer.

  blogger voor

  Meest recente berichten

  Categorieën