thuis

muuto

16 september 2015

Muuto Breda - staandEén van onze favoriete merken is toch wel Muuto, en wat is er nou fijner dan heel veel van je lievelingsitems bij elkaar te zien in een mooie winkel waar je ze ook nog eens eindeloos kunt schuiven en combineren? In Breda zit tegenwoordig een heuse Muuto brandstore, van hebberigmakende accessoires en stoelen in alle kleuren tot de nieuwste banken in de tofste (stretch-) stoffen. En als ze het product van jouw kleurkeuze niet hebben staan, zijn er eindeloos veel stalen om de gewenste combinatie mee te maken. Je kunt er ook terecht voor een op maat gemaakte tafel en zelfs voor een compleet interieurplan, voor als je het echt groots wil aanpakken.

Muuto Breda - staand 1Wij kwamen in Breda terecht omdat wij als een blok vielen voor de fiberstoelen van Muuto en wij onlangs onze zwarte Eames stoelen verkochten. We fantaseerden over groen, grijs, roze en rood, maar wilden ze toch ook echt even ‘live’ zien. Onder enthousiaste en deskundige begeleiding – en het genot van een kopje koffie – van Ruud kwamen wij uiteindelijk tot een onverwachte, verrassende én hele toffe keuze. Wat het precies is geworden houden we nog even geheim, dus jullie moeten net als wij nog een paar weekjes geduld hebben.

Breng je ook een bezoekje aan Breda, sla dit adresje dan vooral niet over. Je vindt de winkel aan ‘t Sas 7, waar je in de prachtige binnentuin ook van een heerlijke lunch kan genieten.

Muuto Breda - staand 2

6 Comments

 • Reply Kelly 16 september 2015 at 17:17

  En dan de volgende keer even gezellig op visite komen he!

 • Reply Stephanie 16 september 2015 at 17:33

  Klinkt reuze goed! Muuto stoelen zijn zo prachtig 🙂 Ben benieuwd!

 • Reply Isabelle 17 september 2015 at 10:50

  Muuto is zo gaaf! We dromen al jaren van stacked. Maar vooralsnog doen we het peper en zoutstel! Benieuwd naar de foto’s!

 • Reply Denise 19 september 2015 at 14:04

  Wauw, te gek om alles in het ‘live’ te zien lijkt me! Klinkt als een geweldige winkel. Ik ben benieuwd naar de stoelen die jullie hebben uitgekozen 🙂

 • Reply Iris Vank 20 september 2015 at 21:41

  Die kandelaar!!! Hoe durfde je die te laten staan?! Slimme jongen die zoon van jou.

 • Reply We krijgen er geen genoeg van: kandelaars in huis - INTERIOR JUNKIE 28 januari 2016 at 18:00

  […] Lifestyle. 2. Finthus. 3. Lisanne van de klift. 4. Interieursnl. 5. Ittala. 6. Livv Lifestyle. 7. Prchtg. 8. Stoeruhzaken. 9. Stylecowboys. 10. Villa Jipp. 11. VT wonen. 12. Wonen met Lef. 13. Woonstyles. […]

 • Leave a Reply

  over ons

  Bij ons is de rode draad roze, inmiddels al vijf jaar! Elkaar ‘ontdekt’ op Instagram en onze krachten gebundeld in een blog met de naam PRCHTG.

  Nieuwsgierig geworden naar ons? Lees hier meer.

  blogger voor

  Meest recente berichten

  Categorieën