thuis

mint interiors

6 maart 2016

Mint 2 - staandFerm Living, Normann Copenhagen, Muuto, Fest Amsterdam, Elke van den Berg, My Deer, &Tradition, Tas-ka, House of Rymm en ga zo maar door. Mint Interiors in Bussum heeft echt werkelijk al onze favorieten in huis. En wat is er nou fijner dan ongegeneerd snuffelen tussen al deze heerlijke spulletjes?

Mint 1 - liggendMint 1 - staandHet voelt bijna als thuis komen in de winkel van Katja: onze geliefde klokjes, de popjes van Lammers & Lammers, het Cole and Son behang waar we allebei nog lang niet op zijn uitgekeken. Echt, Katja had de collectie van haar winkel in het gezellige Bussum niet beter kunnen samenstellen wat ons betreft! Wat dacht je van deze prachtige horloges van Cluse?

Mint 2 - liggendMint 4 - staandJe kunt er terecht voor een klein cadeautje voor jezelf of iemand anders tot een compleet interieuradvies voor je huis, kantoor of horecaonderneming. Uiteraard ziet het huis van Katja er ook uit om door een ringetje te halen, voor wie haar nog niet kende: volg haar hier op Instagram. Smullen gegarandeerd!

Deze winkel kan dus op je ‘must-see-lijstje’, sla hem vast op in je telefoon!

Mint 3 - staand

2 Comments

 • Reply Kelly Visser 6 maart 2016 at 10:54

  Prachtige spullen! Het is jammer dat het niet om de hoek is, anders had ik vandaag nog langsgereden! 🙂

 • Reply Vicky - Stijl Habitat 6 maart 2016 at 11:52

  Mocht ik ooit in de buurt zijn, dan ga ik zeker even langs! Wat een mooie spullen (en kleuren bij elkaar, zo zacht)

 • Leave a Reply

  over ons

  Bij ons is de rode draad roze, inmiddels al vijf jaar! Elkaar ‘ontdekt’ op Instagram en onze krachten gebundeld in een blog met de naam PRCHTG.

  Nieuwsgierig geworden naar ons? Lees hier meer.

  blogger voor

  Meest recente berichten

  Categorieën