thuis

micro step

28 april 2017

microstep3De stoere waaghalzen met skateboards of stepjes die in het skateparkje rondhangen, hebben altijd een extreme aantrekkingskracht op Lode. Met zijn mond open volgt hij de grote jongens en meisjes die moeiteloos over ramp en schans heen roetsjen. Toen hij door Micro Step werd verrast met een echte Micro Mini was dan ook z’n eerste wens om hem daar testen.

microstep4microstep6Een goudgele met knalgele handvatten, de T-rex op het stuur als kers op de taart en niet geheel onbelangrijk: een veilige helm in een matte groene kleur. Het was bij Lode een kwestie van opstappen en gaan. Leren sturen wordt nog even een dingetje, maar de allergrootste uitdaging is toch wel het vertrouwen en loslaten. Een vriendin zegt altijd tegen haar kinderen “Ik vind het wel spannend wat je nu gaat doen, maar ik weet dat je het kan!”, een mooi uitgangspunt.

microstep5microstep1Danee werd op haar verjaardag al verwend met een step. Dankjewel Micro Step voor deze toffe samenwerking, ook namens twee dolgelukkige kinderen!

1 Comment

 • Reply Kelly 29 april 2017 at 09:27

  Bofkonten die kids!!!

 • Leave a Reply

  over ons

  Bij ons is de rode draad roze, inmiddels al vijf jaar! Elkaar ‘ontdekt’ op Instagram en onze krachten gebundeld in een blog met de naam PRCHTG.

  Nieuwsgierig geworden naar ons? Lees hier meer.

  blogger voor

  Meest recente berichten

  Categorieën