♡ lekker, ♡ thuis

make the most of it

1 januari 2015

HappyNewYear - handen met glas en sterretjeHet nieuwe jaar werd ingeluid met sprankelende drankjes en smeuïge berry-cherrybrownies (liefhebbers van chocola: check vooral even het supersimpele receptje onderaan!). Je kan 2015 maar het best in stijl beginnen toch?

B014-2015Een allerliefst cadeautje met begeleidende kaart lag op oudjaarsdag op de mat. Karlijn stuurde de treffende wens ‘Make the most of it’: ons allerbeste voornemen samengevat in een zin. Omdat het zo vanzelfsprekend is dat wij jou alle liefde, gezondheid, geluk en voorspoed toewensen, alleen een wijze raad van ons. Je weet dat je zelf moet zorgen voor de kaarsjes, de toefjes slagroom en het verse fruit op je taarten; zorg er dan wel altijd voor dat die taart een beetje te eten is (voor lekkere recepten en inspiratie check je gewoon regelmatig ons blog)!

B014---2015-2Die brownies dus. Men neme twee repen chocola (wij kozen voor puur en melk door elkaar: gegarandeerd smullen) en 200 gram boter samen in een pannetje, smelten tot een gladde substantie. Dan 4 eieren luchtig kloppen met 300 gram witte basterdsuiker en 1 zakje vanillesuiker. De chocosmurrie erdoorheen, uitgelekte kersen uit een potje, een goede smak cranberries, 100 gram bloem en een snufje zout erbij. Flink mengen en dan in een bakblik ongeveer 40 minuten op 180 graden. Een vriendin die de sterren van de hemel bakt, beloofde dat dit recept én makkelijk én heerlijk was. We kunnen haar geen ongelijk geven.

 

3 Comments

  • Reply Stephanie 1 januari 2015 at 20:29

    Geweldige wijze raad :)! Ik volg em meteen op! En jullie foto’s zien er weer om te smullen uit!

  • Reply Karlijn 1 januari 2015 at 22:24

    Wat een mooie post meiden, ik word er blij van! Wat passen het kaartje en het cadeautje er mooi bij, al was de verpakking mooier dan de inhoud 😉 Laat 2015 maar komen

  • Reply Judith 7 januari 2015 at 19:56

    Oe die ziet er echt heel erg lekker uit! Die ga ik onthouden en een keertje maken! Dank jullie wel!

  • Leave a Reply