thuis

magnet dots

21 december 2017

vitra-magnetenDat Vitra een van onze favoriete labels is, dat wisten jullie al lang. Kwijlen bij de stoeltjes, dromen over de sofa’s en genieten van alle spullen die we inmiddels verzameld hebben. Ook hun lijn design accessoires is er eentje om je vingers bij af te likken. De trays in alle maten en vormen (denk bijvoorbeeld aan deze O’tidy of de alom bekende en geliefde Rotary Tray) die je echt voor alle doeleinden kunt inzetten horen bij deze collectie, maar er zijn zelfs servetten, stickers en ook deze schatjes van magneten te koop.

vitra-magneten-1De Magnet Dots zijn supersimpel en daarom waarschijnlijk zo mooi. Ronde vormen in een matte afwerking. Het lijken net kiezelstenen, maar dan in vier spannende kleurencombinaties. De sterke magneten houden al je foto’s, recepten en lieve kaarten op hun plek. Ze zijn zelfs sterk genoeg voor vijf A4-tjes. Ontwerpster Hella Jongerius staat wel bekend om haar gevoel voor kleur. Het prachtige plaid dat bij Fleur op haar bank ligt is bijvoorbeeld van haar hand, maar je kent haar vast ook wel van de extreem geliefde Ikea vaas of de gewaagde Polder-sofa. Ze is al jaren de artdirector voor kleuren en materialen bij Vitra. En dat is wel te terug te zien. De reeks ‘rood’ is onze favoriet, maar ook ‘groen’, ‘licht’ (helaas niet in ons bezit) en ‘donker’ zijn echte aanwinsten voor op je koelkast of je magneetbord.

En omdat wij ze zo leuk vinden en enorm kunnen genieten van mooi vormgegeven gebruiksvoorwerpen gaan we twee setjes weggeven. Jij hebt – net als wij – vast een plekje voor deze beauties én wellicht ook nog wel een hele stapel fraaie kaartjes of de allermooiste kindertekeningen die eigenlijk een ereplaatsje in jouw huis verdienen.

Om deze toffe sets magneten te kunnen winnen, moet je voor de details even op onze Instagram kijken. De give away is een samenwerking met MisterDesign. 

vitra-magneten-3

2 Comments

 • Reply Petra 23 december 2017 at 23:02

  Wauw! Zo mooi

 • Reply Sylvie 28 december 2017 at 23:32

  Hi Prchtg!
  I love your style! Do you have a shop in Amsterdam?? I am on mobile and I searched and searched for a shop location but I find nothing?
  Thanks,
  Sylvie

 • Leave a Reply

  over ons

  Bij ons is de rode draad roze, inmiddels al vijf jaar! Elkaar ‘ontdekt’ op Instagram en onze krachten gebundeld in een blog met de naam PRCHTG.

  Nieuwsgierig geworden naar ons? Lees hier meer.

  blogger voor

  Meest recente berichten

  Categorieën