thuis

lucas

28 april 2019

lucas-4Keramiek is nog altijd één van onze grote liefdes. En niet alleen die van ons, want ook de Nijmeegse Hella Duijs verloor er haar hart aan. Sterker nog, ze maakte er haar werk van en werd daarmee één van de meest bekende keramisten van Nederland. Een leuk weetje: al haar vazen werden vernoemd naar de vrouwen in haar leven. Wist jij dat zij zelfs een item naar Jessica vernoemde?

lucas-3 Na de geboorte van haar zoontje Lucas droomde zij van een nieuw product wat zijn naam draagt en afgelopen week was het zover. Hella lanceerde spaarvarkentje Lucas. Het varkentje is van mat porselein met schattige geglazuurde oortjes. Verkrijgbaar in vijf verschillende kleuren en zijn kontje heeft de Hella vormen waaraan je al haar vazen aan herkent.

lucas-2 Wij werden verliefd op Lucas en vooral op zijn kleine glanzende oortjes en het schattige kurkje wat de centjes veilig in zijn buikje houdt! En omdat Hella heel veel te vieren heeft – want naast de lancering van Lucas verwacht zij haar tweede kindje – mogen wij (als trouwe fans) zo’n geweldig spaarpotje via Instagram weggeven. Check dus snel onze feed om mee te doen!

lucas-1

3 Comments

 • Reply Kelly 28 april 2019 at 20:06

  Wat is het een schatje zeg! En wat staat hij weer te shinen op jullie foto’s!

 • Reply Manon 28 april 2019 at 20:45

  Mijn favoriet die lieve Hella! Gun mijn lieve vriendinnetje de spaarpot na een rotperiode. X

 • Reply Josephine 1 mei 2019 at 14:52

  Ik zou Lucas graag willen toevoegen aan mijn mannenhuishouden met 1 man en 2 katers! Ik kan (en wil) dat roze varkentje wel wassen!

 • Leave a Reply

  over ons

  Bij ons is de rode draad roze, inmiddels al vijf jaar! Elkaar ‘ontdekt’ op Instagram en onze krachten gebundeld in een blog met de naam PRCHTG.

  Nieuwsgierig geworden naar ons? Lees hier meer.

  blogger voor

  Meest recente berichten

  Categorieën