thuis

loves sharing

1 september 2017

loves-sharingEnorm trots dat wij weer een paar bladzijdes mochten vullen van het jaarlijkse blogazine van vtwonen! De slogan ‘Delen is het nieuwe vermenigvuldigen’ vormt de rode draad in de prachtige uitgave. Alle bekende namen deelden hun favoriete adresjes, mooiste foto’s en leukste tips. Echt de moeite waard om deze  vtwonen  sharing aan te schaffen. Als je abonnee bent, heb je hem al mogen ontvangen. Anders is hij vanaf 12 september los te koop of je bestelt hem hier voor € 5,95. Kijk ook zeker even naar onze superdeluxe winactie, wat zijn we trots! Maar daarover later nog meer.

Het bijbehorende filmpje is minstens zo blijmakend. We blogden al over deze gezellige dag op het strand van Zandvoort waar we samen met onze medebloggers getrakteerd werden op een heerlijke lunch. En het is zo inspirerend en waardevol om eens in gesprek te gaan met gelijkgestemden.

Over filmpjes gesproken… Zag je ons al? In ‘We vragen het aan’ werden wij onderworpen aan een vragenvuur en probeerden wij benauwd om niet door elkaar te ratelen.

 

3 Comments

 • Reply Lonneke 1 september 2017 at 20:43

  Leuk hoor echte BN-ers aan het worden!

 • Reply Stella 4 september 2017 at 19:53

  Leuk dames! Jullie zijn zo heerlijk jezelf 🙂 Niet van die bloggers die elke trend maar afgaan om erbij te horen. Heel fijn 🙂

  • Reply PRCHTG 4 september 2017 at 21:08

   Wauw Stella, wat een waanzinnig mooi compliment, dankjewel!! X

  Leave a Reply

  over ons

  Bij ons is de rode draad roze, inmiddels al vijf jaar! Elkaar ‘ontdekt’ op Instagram en onze krachten gebundeld in een blog met de naam PRCHTG.

  Nieuwsgierig geworden naar ons? Lees hier meer.

  blogger voor

  Meest recente berichten

  Categorieën