thuis

lov-ing wool

18 april 2016

Lov-ing 3 - liggendEr zijn maar weinig mensen zó getalenteerd als Ingrid van Willenswaard, we volgen haar inmiddels al een aantal jaar vanwege haar te gekke kringloopvondsten, de tofste verzamelingen, uit duizenden te herkennen illustraties en haar fraaie creaties van wol en katoen. Zij heeft een unieke, kleurrijke stijl waarmee zij veel mensen inspireert. Ik hoefde dan ook niet lang na te denken toen Ingrid me uitnodigde voor de lancering van haar – alweer – vierde boek Lov-ing Wool in ‘snoepwinkel’ Handmade Heaven te Amsterdam.

Lov-ing 1 - staandLov-ing 2 - liggendSamen met haakwonder Manon (je kent haar wellicht nog van onze cactus give away?) waande ik me in een Ingthings-paradijs. Omringd door haar fijnste maaksels – waaronder schattige kaarten en prints, blinkende scharen (daar is ze dol op) en kleurrijke breisels – werden we getrakteerd op heel veel lekkers. Verder had zij voor haar genodigden schaaltjes met kleine hebbedingetjes gevuld: ‘tickets for a good day’, geluksbootjes, gehaakte hartjes en klosjes garen. Je mocht zelfs een setje breinaalden meenemen. Echt zo lief, instant happiness gegarandeerd!

Lov-ing 2 - staandHet boek is – zelfs voor een niet-handwerker zoals ik – een enorme bron van inspiratie: prachtige sfeerbeelden, creatieve diy’s, patronen en vrolijke illustraties wisselen elkaar af in dit pareltje. Ik voel me dan ook vereerd een gesigneerd exemplaar in mijn bezit te hebben. Voor jou is het leuk om te weten dat wij een exemplaar weg mogen geven, zomaar! Laat hieronder je reactie achter en wie weet ben jij aankomende zondag de gelukkige.

P.S. Wil je meer van deze bijzondere middag zien? Check dan het blog van Wimke, zij maakte een mooie blogpost over dit gezellige boekenfeestje!

Lov-ing 1 - liggend

29 Comments

 • Reply Noa Samson 18 april 2016 at 15:31

  Wat een feestje!
  Ik zou het boek heel graag willen winnen! Haken is voor mij een heerlijkfijne ontspanning na drukke studiedagen, dus ik zou heel graag nog meer geïnspireerd willen worden om nog meer en andere dingen te m/haken!

 • Reply Babette | StudioBabsie 18 april 2016 at 15:42

  Wat een mooie vrolijke foto’s heb je van het boek gemaakt! Ik ben eigenlijk helemaal niet zo van de boeken, wel van tijdschriften, maar het leuke van de boeken van Ingrid is, is dat ik deze boeken tot nu toe allemaal nog heb!! Ze zijn leuk en inspirerend om elke keer weer even te bekijken, maar doen het daarnaast ook is heel leuk in je interieur.. Haha natuurlijk ook niet onbelangrijk! En als ik dit zo zie, moet het vierde boek binnenkort ook maar is aan het stapeltje toegevoegd word, dus die komt op het lijstje.. 😉

 • Reply Kirsten 18 april 2016 at 16:23

  Ik zou het boek graag winnen, ik volg haar al jaren, maar tot mijn d hande heb ik nig geen een boek van haar in mijn bezit. Dat wordt de hoogste tijd!

 • Reply eva 18 april 2016 at 16:28

  Geweldige foto’s! Alleen al maar om in het boek te kijken zou ik het willen:) maar ik kan ook haken en breien dus ben zeer benieuwd!

 • Reply Ellen Vogelzang (@madsviertfeest) 18 april 2016 at 16:44

  Ik doe (enorm) graag mee!! Omdat ik Ingrid met liefde en plezier op IG volg. Ik hou van haar foto’s, van haar creativiteit, van haat illustraties en nou ja alles! Ik zou dan ook heel graag trotse eigenaar willen worden van haar nieuwste boek!!

 • Reply Sophie Cobben-Eichhorn (miss friszz) 18 april 2016 at 17:29

  Oh wow die kans laat ik natuurlijk niet liggen. Ik kwijlde al bij alle foto’s op ig van de voorbereiding en de uiteindelijke presentatie. Zo leuk en zo persoonlijk. En wat ik tot nu toe gezien heb lijkt t mij ook n super leuk boek. Met n tweeling van bijna drie is er weinig eigen tijd dus dan zou t winnen en dan lezen en gebruiken van dit boek echt n traktatie voor mezelf zijn.

 • Reply Wilma 18 april 2016 at 17:58

  Supermooi en leuk boek weer lijkt me, vol met haar prachtige tekeningen.
  Zelf haak ik ook graag dus dit een must have!

 • Reply Saskia 18 april 2016 at 19:06

  Wauw mooi boek! Dat zou ik graag willen winnen! Ik haak veel, dus dit boek mag eigenlijk niet in mijn collectie ontbreken.

 • Reply Karin 18 april 2016 at 20:13

  ‘t Was spannend ook om de voorbereiding te volgen op haar blog! Je omschrijft het mooi, ze heeft een unieke stijl! Ik doe graag mee 🙂 groetjes, Karin

 • Reply Janneke 18 april 2016 at 21:29

  Heel tof! Leuke foto’s! Zou het boek ook graag willen winnen voor wat fijne wol-inspiratie in de zon in de tuin of op vakantie. 🙂

 • Reply Nicole 18 april 2016 at 21:29

  Heel heel heel graag doe ik mee met deze o zo fijne give-away!
  Ik ben een echte INGTHINGS-fan! Inspiratiebron, blij-maker :-):-):-)♥

 • Reply Lieve 19 april 2016 at 15:24

  Ik heb zoals vele anderen de voorbereidingen van het boek vanop afstand kunnen volgen op de blog van Ingrid (de blog op zich is al een aanrader !). Ze is een inspiratie op vele vlakken en dat zal met het boek niet anders zijn.
  Tot nu toe ben ik Lov-ing Wool nog niet tegengekomen in België. Ik maak dan ook graag een kans om hier een exemplaar te winnen.
  Dank voor die mogelijkheid en veel geluk voor elk van ons !

 • Reply Kim van Lieshout 19 april 2016 at 19:58

  O die zou ik graag willen winnen. Om mooie dingen te leren breien of haken. Want hier ben ik helaas niet zo handig in als mijn lieve moedertje of Ingrid.

 • Reply Judith 19 april 2016 at 20:16

  Oe wat leuk! Zou ik heel graag winnen dat mooie boek. Ik kan na heeeeel lang rust houden en oefeningen doen met mijn instabiele duim eindelijk weer een beetje haken, dus dat zou goed uitkomen:)

 • Reply Zjojes 19 april 2016 at 20:22

  Wat zou ik die graag willen winnen!
  Haken vind ik enorm leuk en geinspireerd raken vind ik altijd fijn!
  Wat een prachtige foto’s hebben jullie gemaakt <3
  Groetjes
  Joyce

 • Reply vivian 19 april 2016 at 20:29

  I’m in!!! Jahaa want ik kan net breien en misschien lukt het na poging 999 dan eindelijk om te leren haken!

 • Reply Kelly Visser 19 april 2016 at 20:31

  Wat een prachtige foto’s weer en fijn verhaal! Ik zag het boek al op Manon haar IG!!! Ziet er super uit. Ik loot graag mee! 🙂

  X

 • Reply linda 19 april 2016 at 20:38

  Laat ik nu net willen beginnen om eens voor mijzelf iets creatiefs te doen. Als mijn drie schatten van kids in bed liggen zou ik s’avonds graag wat willen opsteken 😉 van dit boek. Dus ja heeeeel graag!

 • Reply Madelon 19 april 2016 at 21:49

  Ook ik doe graag mee. Alleen de buitenkant van het boek is al een feestje om naar te kijken!

 • Reply Miranda 19 april 2016 at 22:44

  Oei dat zou wel heel leuk zijn om te winnen, ik ben zelf ook gek op wol en leuke kringloopvonsten…
  Duimen dan maar

 • Reply Angeline 20 april 2016 at 00:12

  Ben dol op diy’s,haken en alles wat je in haar boeken vind.Volg haar nu n paar jaar en wordt helemaal blij en vrolijk van haar boeken en dit boek zou daar n mooie aanvulling op zijn om weer heerlijk uit te genieten en inspiratie op te doen dus vanaf nu gaan mijn fingers crossed! 😉

 • Reply Bianca ⭐ CreaKip 20 april 2016 at 07:31

  Oh ik waag graag een gokje!

 • Reply Wilma 20 april 2016 at 07:51

  Wat een mooie foto’s van zo te zien een mooi en gezellig feest. Jammer dat het me zondag niet lukte om naar Amsterdam te gaan. Had zo graag willen meegenieten. Helaas het leven is keuzes maken. Naar de leuke winkel gaan dat lukt nog wel een keer . Voor het boek is het leuk een kansje te wagen. En Ingthings daar geniet ik van via haar blog en instagram. Het is goed te genieten van al dit moois.

 • Reply Annika 20 april 2016 at 07:59

  Ik ben net als zovelen dol op wol, op sfeer en op zelfmaken, super dat dat in een boek allemaal samenkomt! Die zou ik dus ook heel graag willen winnen!!!

 • Reply Linda 20 april 2016 at 17:00

  Mocht ik deze give-away winnen dan ga ik iemand errug blij maken (maar eerst even zelf rondneuzen in dit te gekke boek)

 • Reply Stella 22 april 2016 at 14:36

  Inspiratie is als ademen 🙂
  Heel graag zou ik dit toffe boek willen winnen, om lekker door te bladeren op regenachtige middagen -als Lewis eens wat langer door pit dan een half uur- met een flinke kop citroen thee. Ja ja ja!

 • Reply jolijn klaver 24 april 2016 at 01:40

  Ik waag graag een gokje om dit prachtige boek van Ingrid te winnen, boek 4 alweer! Wat een prestatie! Ben erg blij met haar eerste boek, deze spreekt me ook erg aa, fijne inspiratie! Mooie fotos en leuke post!

 • Reply Laura Westendorp 24 april 2016 at 09:05

  Wat een prachtig boek! Als ik ‘m win dan beloof ik dat ‘ie niet alleen maar mooi op tafel hoeft te liggen!

 • Reply Arianne 29 april 2016 at 19:42

  Yes please 🙂

 • Leave a Reply

  over ons

  Bij ons is de rode draad roze, inmiddels al vijf jaar! Elkaar ‘ontdekt’ op Instagram en onze krachten gebundeld in een blog met de naam PRCHTG.

  Nieuwsgierig geworden naar ons? Lees hier meer.

  blogger voor

  Meest recente berichten

  Categorieën