thuis

lichtgevende designregenboog

14 juli 2020

Hoewel de dagen lang zijn, de nachten kort en we het liefst buiten leven (zeker nu het zulk mooi weer is), gaat er ‘s avonds vaak toch even een lampje aan. Nog even de voetjes omhoog op de bank, genietend van een kop thee. Jessica was al tijden op zoek naar het perfecte tafellampje en is dan ook blij dat zij een mooi lampje heeft gevonden voor in haar zwarte maatwerk kast. Heb jij hem al ontdekt in deze fraaie schatkast?

Uit de vele prachtige design verlichting die de webshop van MisterDesign rijk is, viel zij voor dit toffe glazen lampje – in de vorm van een regenboog – uit de nieuwe collectie van Ferm Living . De vorm is natuurlijk helemaal van nu en de materialen – glas en messing – zijn tijdloos. Bovendien is het lampje dimbaar, super fijn! Wanneer het regenboogje uit staat, zie je mooi de ribbels in het glas en het sjieke glansje van het messing randje. Lampen mogen gezien worden, ook wanneer ze uit staan. En zelfs al is het lampje wit, wij zijn er groot fan van. Knalt juist lekker naast alle kleurtjes.

De Vuelta, zo heet deze leukerd, komt eigenlijk overal tot zijn recht. Want hoewel hij bedoeld was voor de zwarte kast verhuisde het lampje ook al naar het tv-meubel en kunnen wij ons zo voorstellen dat het ook mooi staat op je nachtkasje of op je wandplankje gevuld met andere fraaie schatten. En wat dacht je van een kinderkamer? Zeker weten dat ‘ie daar ook voor blije gezichten zorgt. Wij zijn benieuwd waar jij hem neer zou zetten! En zie je de Muuto Kink erboven staan? Precies een tegenovergestelde vorm in die lekker frisse en opvallende witte kleur tegen de zwarte achtergrond. Onze liefde voor designlampen vind je overal terug in de woningen. Juist zo’n klein grapje in de kast maakt ons vrolijk!

Dit blog schreven we in samenwerking met MisterDesign.

4 Comments

 • Reply Annemarie 14 juli 2020 at 12:22

  Ha, op welke site vind ik dit leuke wye bankje waar ik korting krijg?

  • Reply PRCHTG 16 juli 2020 at 06:43

   Bij de webshop van WYE zelf!

 • Reply geertje 25 augustus 2020 at 17:05

  Hallo, superleuk bankje inderdaad. Kan echter de webshop niet vinden.
  Nog een andere optie?

  • Reply PRCHTG 25 augustus 2020 at 18:52

   Het bankje is van WYE!

  Leave a Reply

  over ons

  Bij ons is de rode draad roze, inmiddels al vijf jaar! Elkaar ‘ontdekt’ op Instagram en onze krachten gebundeld in een blog met de naam PRCHTG.

  Nieuwsgierig geworden naar ons? Lees hier meer.

  blogger voor

  Meest recente berichten

  Categorieën