thuis

li-la-lente

8 maart 2015

kamertje-Lode-4Zoveel mogelijk zonnestralen vangen op een dag als vandaag. De zon deed echt z’n best en vermoordde hopelijk genadeloos alle rondvliegende virussen. Als je diep adem haalde, kon je de grassen en uitkomende bolletjes al ruiken. Een nieuw seizoen staat op het punt van uitbreken, hét moment om lekkere frisse kleuren in de garderobes toe te voegen en alle stofjes waar je op uitgekeken bent in lades of je wintergarderobe op zolder te verstoppen.

kamertje-Lode-2De zeemeerminnenprint van Mini Rodini is echt een van de mooiste prints ooit. Hij doet denken aan de kunst van Brandon Boyd (de zanger van Incubus) en de gewaagde combinatie van pastel- en appeltjesgroen smaakt naar meer. De baggy joggingbroek van Indikidual zit perfect om Lode zijn smalle heupjes. En hoe stoer blijven die pads op de knieën! De slinger was een verjaardagsverrassing van haakwonder Manon. De kleuren kon ze niet beter uitkiezen, ze passen perfect bij alles op het kamertje.

kamertje-Lode-1Het dekbedovertrekje van Bibelotte houdt zich dapper staande tussen alle gekleurde knuffels en printjes in. Een mooie stof die overal bij past. En lekker fris wit beddengoed, dat slaapt toch voor iedereen extra lekker?!

kamertje-Lode-3De ramen en deuren stonden de hele zondag wagenwijd open zodat de lente kon binnendringen in alle vezels, het geluid van spelende kinderen in tuinen, een dienblad vol koffie voor alle buren die zich verzamelden in de stralende zon op het hofje. Doe ons nog maar zo’n zondag!

7 Comments

 • Reply Jessica 8 maart 2015 at 21:10

  Vandaag was echt geweldig heerlijk toch?! Prachtige kleertjes weer! Ik ga het broekje even opzoeken 🙂 fijne avond nog. En uhm gloed gekocht bij BZV!

 • Reply Isabelle 8 maart 2015 at 21:24

  Yes! Love it!

 • Reply Nadja 8 maart 2015 at 21:53

  Wat een prachtige kleertjes met heerlijke kleurtjes.
  Wat een leuke blog hebben jullie.

  Liefs,
  Nadja

 • Reply Manon 8 maart 2015 at 22:21

  Wat ben je toch een schátje! En wat boft Lode met zo’n mooie garderobe en zo’n fijn kamertje. Heerlijk!

 • Reply Jacoline 9 maart 2015 at 19:34

  Oh wat staat het Bibelotte overtrekje PRCHTG! Nogmaals heel veel plezier ervan! Xx

 • Reply Judith 9 maart 2015 at 20:43

  PRCHTGe kleertjes heb je voor Lode geshopt: de zeemeerminnenprint is zo’n shirtje wat typisch bij jou/Lode past (positief hé). Zal hem vast goed staan die kleurtjes. Liefde voor de rest van zijn kamer ook. Echt super. X, Judith

 • Reply madam Elisa 24 maart 2015 at 21:33

  Wat een fijne kleertjes.

 • Leave a Reply

  over ons

  Bij ons is de rode draad roze, inmiddels al vijf jaar! Elkaar ‘ontdekt’ op Instagram en onze krachten gebundeld in een blog met de naam PRCHTG.

  Nieuwsgierig geworden naar ons? Lees hier meer.

  blogger voor

  Meest recente berichten

  Categorieën