thuis

kussen op maat

8 april 2019

no-fruit-blog-1Na de blogpost over de kast op maat bood Hedwig van No Fruit aan een kussen op maat te maken voor het nisje mét uitzicht op de dijk. No fruit is al jaren dé specialist op het gebied van maatkussens, geboren uit de eigen wens naar fijne kussens voor in de zelfgemaakte loungebank. Al snel ontstond het idee om deze bank – in de door jouw gewenste maten – op maat mét passende kussens te verkopen. Inmiddels is de collectie behoorlijk gegroeid en worden hun producten met grote regelmaat gebruikt in het programma Eigen Huis en Tuin.

no-fruit-blog-3no-fruit-blog-2Het online bestellen van jouw maatkussen is super simpel, je volgt simpelweg de stappen op de website (wel even goed meten natuurlijk), kiest het gewenste zitcomfort en een leuk stofje. Tip: bestel eerst een aantal stalen. Hoewel wij wisten dat het waarschijnlijk toch wel roze – al was oker ook een grote kanshebber – zou worden was het toch fijn vantevoren een beetje te voelen en de staaltjes even in het echt gezien te hebben. Zonder kussen was dit al het favoriete plekje van Danee – zij zit graag aan het ronde tafeltje te knutselen – en Jessica, die haar latte hier drinkt terwijl zij met haar vriendinnen belt of een boekje leest. Mét kussen is het natuurlijk helemaal ultiem genieten, bovendien staat zo’n kussen een stuk gezelliger.

no-fruit-blog-4Met speciale dank aan Hedwig van No Fruit die zo lief was Jessica een kussen op maat te sturen!  En hoe schattig is het ronde poefje in roze fluweel? Het is van Poolse Fayne, zij hebben echt een hele fijne collectie aan ‘beanbags’, speelmatjes en decoratie voor de kinderkamer.

5 Comments

 • Reply Kelly 8 april 2019 at 19:28

  De kast was al geweldig, maar met het mooie kussen is het zitplekje echt af! Heel tof!

 • Reply Gertrud 9 april 2019 at 19:14

  Een geweldige eyecatcher deze kast en wat een toffe huisjes zie ik daar rechtsboven in nog staan… naast al het andere prchtg (e) ‘spul’… X

  • Reply PRCHTG 22 april 2019 at 08:01

   Lief van jou! Ze zijn van Famille Summerbelle!

 • Reply Chantal 29 februari 2020 at 10:36

  Oooh wat mooi! Ik ben ook bezig met een kussen van No Fruit voor op mijn eetbank. Weet je zo welke kleur stof dit is? Echt heel mooi!

  • Reply PRCHTG 2 maart 2020 at 10:31

   Dat kunnen ze je bij NoFruit vast vertellen! Succes!

  Leave a Reply

  over ons

  Bij ons is de rode draad roze, inmiddels al vijf jaar! Elkaar ‘ontdekt’ op Instagram en onze krachten gebundeld in een blog met de naam PRCHTG.

  Nieuwsgierig geworden naar ons? Lees hier meer.

  blogger voor

  Meest recente berichten

  Categorieën