thuis

kleurenexplosie

28 mei 2016

vazen3Weekend! Verse bloemen! En hoe grappig is het om er dan achter te komen dat je allebei voor eenzelfde sfeertje bent gegaan: uitbundig, kleurrijk, weelderig, met een hoofdrol voor geel. Zulke bloemen zorgen voor zomer in je hoofd en elke keer als je de vaas ziet staan, neem je jezelf voor om hem steeds weer vol dit soort moois te proppen.

Vaas 2 - staandVaas 1 - liggendDe glazen roze vaas van Muuto (de ‘Elevated’) is inmiddels een oude bekende bij ons allebei. Een handig formaat en passend bij allerlei soorten bloemen. De witte vaas is van hetzelfde merk, hij heet ‘Closely Separated’ en laat zien hoe mooi disharmonie kan zijn. Op de een of andere manier knallen de bloemen nog meer tegen zo’n witte ondergrond!

vaas1vaas2Ons weekend startte vrijdag heel feestelijk in Amsterdam. Jessica haar partner studeerde af aan de Fotoacademie! Met prachtig werk hangt hij op de bijbehorende expositie ‘Unframed‘ in Roest in Amsterdam. Mocht je in de buurt zijn, loop eens binnen, want naast het werk van Pascal (check ook eens zijn website www.pascallagarde.nl) hangt er nog veel ander talent.

1 Comment

 • Reply Kelly 31 mei 2016 at 21:39

  Prachtige bloemen! Heerlijk die felle kleuren.
  Nu hopen dat het weer ook mee gaat werken…

  X

 • Leave a Reply

  over ons

  Bij ons is de rode draad roze, inmiddels al vijf jaar! Elkaar ‘ontdekt’ op Instagram en onze krachten gebundeld in een blog met de naam PRCHTG.

  Nieuwsgierig geworden naar ons? Lees hier meer.

  blogger voor

  Meest recente berichten

  Categorieën