thuis

keramiekfreaks

31 maart 2015

Keramiek - liggend 3Wij zijn keramiek freaks, dat is waarschijnlijk helemaal geen nieuws. Tijdens onze vele omzwervingen door het land werden er al heel wat fijne potjes, vaasjes en popjes mee naar huis genomen. Als die-hard Lenneke Wispelwey fans keken wij dan ook reikhalzend uit naar haar ‘brunch collectie’ in samenwerking met Present Time. Afgelopen vrijdag was het zover; Lenneke postte op Instagram dat de collectie, na lang wachten, eindelijk was gearriveerd.

Samen met Maaike – beter bekend als sproetinhuis – trok Jessica een dag later het modekwartier van Arnhem in. De keuze viel op de verschillende mokjes en het prachtige suikerpotje. Uiteraard bezochten we ook nog even het Paradijs, Graphics Playground en de Bakbar winkel. Bij die laatste proefden wij heerlijke brownies en pecanbolletjes – jummie- en kochten we allebei een waanzinnig mooie, porseleinen koekstempel.

Keramiek - liggend 2En hoewel de porseleinen stempel het super doet onder het mini stolpje, waren we natuurlijk ook erg benieuwd of je er ook echt koekjes mee kon ‘stempelen’. Simpele zandkoekjes met plusjes erop, zijn ze niet leuk? Naast het inmiddels beroemde stapelen kun je het servies van Lenneke overigens ook gewoon gebruiken. De mokjes om verfrissende groene (of andersoortige) thee of koffie uit te drinken en de suikerpot waarvoor hij bedoeld is, al zette Maaike er een klein plantje in, zoals je kunt zien op haar Instagram account. Wij zijn benieuwd in welke hoedanigheden wij het servies nog meer tegen gaan komen. Eén ding staat vast: het is prchtg!

Keramiek - liggend 1

8 Comments

 • Reply Maaike Davina (sproetinhuis) 31 maart 2015 at 19:50

  Mooie foto’s, lekkere koekjes maar het was gezellig in Arnhen

  • Reply PRCHTG 5 april 2015 at 18:54

   Was heel gezellig, snel weer!

 • Reply Madam Elisa 31 maart 2015 at 20:31

  oh wat een leuke stempel!!!

  • Reply PRCHTG 5 april 2015 at 18:55

   Hij is zo mooi, wij worden heel blij van dit soort bijzondere aankopen!

 • Reply Stephanie 2 april 2015 at 08:41

  Ik ben ook gevallen voor de mokjes 🙂

 • Reply saakje- bakbar 2 april 2015 at 14:24

  dank jullie wel voor de prachtige foto’s en het leuke verhaal!

  • Reply PRCHTG 5 april 2015 at 18:54

   Graag gedaan!!! Jullie hebben een prachtige winkel en super tof concept!

  Leave a Reply

  over ons

  Bij ons is de rode draad roze, inmiddels al vijf jaar! Elkaar ‘ontdekt’ op Instagram en onze krachten gebundeld in een blog met de naam PRCHTG.

  Nieuwsgierig geworden naar ons? Lees hier meer.

  blogger voor

  Meest recente berichten

  Categorieën