thuis

hella duijs

8 oktober 2016

hella-1Zeg nou zelf, deze wand wil jij thuis toch ook hebben? Wij in ieder geval wel! Als keramiekfreaks wanen we ons in een regelrechte keramiekhemel als we de opening van het nieuwe atelier van Hella Duijs vandaag bezoeken. Hella verhuisde haar atelier binnen de Smeltkroes – in het voormalige Honig gebouw te Nijmegen – zodat zij haar klanten nóg beter kan bedienen, met een uitgebreidere vazencollectie.

hella-4-liggendZo breidde ze onlangs – zeg maar, afgelopen week – haar collectie uit met twee prachtige grote modellen, waaronder deze mooie grijze beauty die de naam Suzan draagt. Hella vernoemde al haar vaasjes naar lieve dames die een rol in haar leven spelen, zo is daar een Liesje (vernoemd naar haar mama), Feline is haar kleinste vaasje (én haar kleinste nichtje) en het rode vaasje hierboven is vernoemd naar haar schoonzus en heet dus Joyce. Suzan is overigens de dame die alle houten modellen voor Hella draaide. Man, wat zullen al die vrouwen zich vereerd voelen zeg. Een eigen vaas, hoe bijzonder is dat?

hella-5-liggendhella-staandAl die fijne kleuren probeert Hella eerst uit op de testhangertjes die je hierboven ziet. Het kan zijn dat ze je bekend voorkomen, afgelopen Pasen maakte Hella speciale paashangers. Wij konden deze niet weerstaan en versierden onze paastakken ermee, dat zie je hier. Tip: houd haar Facebookpagina en Instagram account goed in de gaten, want in november komt ze met een heuse kerstvariant. Deze zal ze via haar webshop verkopen.

hella-3-liggendHella vindt het overigens ontzettend leuk als je haar een ‘live’ bezoekje brengt, stuur haar dan vantevoren even een berichtje – wij weten uit ervaring dat zij altijd super snel reageert – dan zorgt ze dat ze op haar plekje is. Moet je onverhoopt toch eventjes wachten, neem dan de moeite om het Honig complex te ontdekken, er zijn verschillende plekjes waar je heerlijk neer kunt strijken voor een goede bak koffie…met taart! En mocht je je hart verliezen aan één van haar vaasjes verliezen (wij achten de kans groot), je kunt er gewoon pinnen, super handig!

Fijn weekend!

hella-2-liggend

 

 

2 Comments

 • Reply FamQuist 8 oktober 2016 at 21:41

  Ik ga haar zeker een keer vereren met een bezoekje! Wat heerlijk dat je al geweest bent Jessica! Zo jammer dat ik moest werken! Ben benieuwd of je nog wat aan je keramiek verzameling hebt toegevoegd Fijn weekend!! Liefs Louise (famquist)

  • Reply PRCHTG 9 oktober 2016 at 21:51

   Hey Louise, Nijmegen is sowieso een leuke stad om eens te bezoeken! En nee, ik breidde mijn verzameling – dit keer – niet uit…braaf hè!?

  Leave a Reply

  over ons

  Bij ons is de rode draad roze, inmiddels al vijf jaar! Elkaar ‘ontdekt’ op Instagram en onze krachten gebundeld in een blog met de naam PRCHTG.

  Nieuwsgierig geworden naar ons? Lees hier meer.

  blogger voor

  Meest recente berichten

  Categorieën