thuis

heel-veel-chocoladecake

9 maart 2018

chocotaart1Voor een stuk smeuïge chocoladecake kun je ons eigenlijk altijd wel wakker maken. Maar om het bijzonder en extra lekker te houden, beheersen we ons meestal en kijken we alleen plaatjes. Of we nemen heel braaf één blokje chocola bij ons kopje thee (oké, het breken van één miezerig blokje mislukt weleens). Maar zo af en toe pakken we uit. Als we daar een reden voor hebben, maar juist ook ‘voor de gewoon’ doet deze zware jongen het echt prima.

chocotaart3Het recept vonden we bij Laura en pasten we hier en daar wat aan. Zo werkt dat met bakken: je leest een recept, voegt er eigen ervaring of smaak aan toe en klaar. De frambozen waren – naast het mixen, het brokkelen van de Oreo-koekjes en het versieren met de gesmolten witte choco – een idee van Lode. En eerlijk is eerlijk: ze maakten deze niet te zoete, fluweelzachte en vooral absoluut niet droge cake nog lekkerder. Dus mocht je eens om geen speciale reden zin hebben om te bakken (alleen al voor de geur die er uit je oven komt)…

chocotaart2

4 Comments

 • Reply Mirjam 11 maart 2018 at 21:59

  Mmmmm! I Love de vorkjes, maar kan ze nergens vinden… Waar komen ze vandaan?

  • Reply PRCHTG 16 maart 2018 at 13:49

   Wij kochten ze ooit bij Sissy Boy, maar hebben ze daar niet meer gezien.. Ze zijn van Sabre!

 • Reply Marjon 18 maart 2018 at 07:51

  Waar zijn de witten gebaksbordjes van? Ben al een tijdje naar zoiets op zoek…

  • Reply PRCHTG 18 maart 2018 at 13:54

   Ook die kochten we ooit bij Sissy Boy. Ze zijn van kunststof, geen idee van welk merk ze zijn.

  Leave a Reply

  over ons

  Bij ons is de rode draad roze, inmiddels al vijf jaar! Elkaar ‘ontdekt’ op Instagram en onze krachten gebundeld in een blog met de naam PRCHTG.

  Nieuwsgierig geworden naar ons? Lees hier meer.

  blogger voor

  Meest recente berichten

  Categorieën