thuis

hay vaas!

25 juli 2017

hayvaas3De donkere dagen voor… de zomervakantie. Ondanks deze grijze week zitten wij al wel echt in de juiste modus. En dat houdt in: lekker lang in onze pyjama’s in huis rommelen, heel veel nadenken over toffe klussen na de vakantie, leuke samenwerkingen inplannen en voor nu wat minder frequent een blog posten.

hayvaas1hayvaas4We wilden nog wel even een stijlvolle vaas aan je voorstellen. Hay vaas! De colour vase ontworpen door niemand minder dan Scholten & Baijings, en dan ook nog eens de XL versie. Aan porseleinen en gekleurde vazen geen gebrek, maar een sjieke glazen vaas is ook nooit weg. Vooral als er zo’n kleurrijk en uitbundig boeket in komt, hoeft de aandacht niet meteen naar de vaas te gaan. Maar als je dan daarna eens goed naar de vaas kijkt, zie je de stijlvolle belijning en de prachtige kwaliteit glas en dan weet je dat je te maken hebt met echt design. Een fijn formaat en een breed toepasbaar uiterlijk: een welkome aanvulling dus.

hayvaas2We zijn benieuwd naar jullie zomerse avonturen en kletsen jullie te zijner tijd zeker bij over de onze. Nu even al onze liefde, aandacht en tijd naar onze gezinnen!

fonQ maakte deze blogpost mogelijk door ons de vaas op te sturen voor deze review.

3 Comments

 • Reply Marleen 27 juli 2017 at 11:28

  Prachtig! Lekker grote vaas.

 • Reply Leon 31 juli 2017 at 07:07

  Heerlijk zo’n grote vaas. Ik heb er ook een aantal, gevonden op de markt. Heel mooi met zoveel bloemen 🙂 Ik heb ook veel gedroogde bloemen thuis. Maakt je huis toch net even gezelliger.
  https://www.onlineparketshop.nl/laminaat/meister/

 • Reply Kelly 1 augustus 2017 at 19:22

  Mooi! Hou van jullie bloemenfoto’s!

 • Leave a Reply

  over ons

  Bij ons is de rode draad roze, inmiddels al vijf jaar! Elkaar ‘ontdekt’ op Instagram en onze krachten gebundeld in een blog met de naam PRCHTG.

  Nieuwsgierig geworden naar ons? Lees hier meer.

  blogger voor

  Meest recente berichten

  Categorieën