thuis

HAY eettafels

11 januari 2018

hay-eettafels-2Het is allang geen geheim meer dat wij groot fan zijn van het Deense designlabel HAY. Naast de liefde voor het kleur- en materiaalgebruik worden wij erg blij van de functionaliteit van hun producten. Het zal je dan ook niet verbazen dat in elke kamer van onze huizen wel meerdere HAY items te vinden zijn. Onze enorme verzameling HAY accessoires bestaat onder andere uit kussens, schaaltjes (je weet wel, die leuke gekleurde in geometrische vormen), wasmanden en wandhaken. Bovendien hebben wij allebei verschillende HAY tafels. Wat vind je bijvoorbeeld van de DLM? Dit multifunctionele tafeltje is niet meer weg te denken uit onze interieurs.

hay-eettafels-4Naast het inmiddels beroemde bijzettafeltje eten wij allebei dagelijks aan een HAY eettafel. Fleur koos een ronde variant, namelijk een witte About A Table AAT20. Het leuke van een ronde tafel is dat je er veel mensen aan kwijt kan en iedereen kan elkaar aankijken, wel zo gezellig als je met een groot gezelschap zit te eten. Daarbij geeft een ronde tafel wat zachtheid aan de toch vaak hoekige ruimtes van een huis.

Jessica is de Loop Stand tafel al jaren trouw, al stapte ze – na bijna acht jaar aan de zwarte variant te hebben gezeten – twee jaar geleden over naar een witte. Het fijne van deze tafel is dat hij heel ‘luchtig’ is, terwijl de ranke driepoot toch voor een speel effect zorgt. Het tafelblad is super sterk en verkrijgbaar in vier verschillende maten.

hay-eettafels-5Wits jij dat de poten van de Loop ook los te koop zijn? Voeg een tafelblad naar keuze toe en je hebt in een handomdraai (oké, met een beetje hulp van je lief!) je eigen design eettafel. Uiteraard heeft Mister Design een enorme collecties tafels, waarvan een deel live te bewonderen is in ‘s Hertogenbosch. Als jij mocht kiezen uit al deze prachtige design eettafels, welke zou het dan worden?

hay-eettafels-1Deze blogpost kwam tot stand in samenwerking met één van onze lievelingswinkels op het gebied van design: MisterDesign. Houd hun social media goed in de gaten, binnenkort verhuizen zij naar een fantastisch nieuw pand!

9 Comments

 • Reply Kelly 11 januari 2018 at 20:02

  Prachtige foto’s van al die prachtige spullen! En HAY is hier ook favoriet, al heb ik minder spullen van dit toffe merk dan ik zou willen!

 • Reply Martine 11 januari 2018 at 21:58

  Wij hebben de ronde Tavolo Magis XZ3, in het wit, op het oog.
  Nog even sparen…. 😉

 • Reply Barbara 12 januari 2018 at 11:02

  Ja, val ook zeker op de HAY tafel! Vind het frame model met wit blad ook erg mooi. Hoe mooi gestyled weer door jullie

 • Reply Evelien 12 januari 2018 at 11:30

  Ik vind de tafels prachtig!! De Loop Stand staat op mijn lijstje, maar ik ben benieuwd hoe die zich houdt met kinderen (met tekenen, slaan op tafel etc). Doen jullie er altijd keurig een kleed op? En hoe zit het met krassen etcetera?

  • Reply PRCHTG 20 januari 2018 at 07:50

   Wij vinden dat je heel weinig ziet van krassen etc, maar wij storen ons daar ook totaal niet aan. We gebruiken nooit kleden of onderzetters en gaan er dus vrij ruw mee om. Minimale gebruikssporen tot nu toe!

 • Reply Margot 19 januari 2018 at 13:44

  Eigenlijk precies dezelfde vraag als Evelien. Is de tafel kind-proof?

  • Reply PRCHTG 20 januari 2018 at 07:51

   Wij vinden van wel! En wij ergeren ons niet aan een krasje hier of daar.. dat scheelt natuurlijk ook!

 • Reply Leon 25 januari 2018 at 05:01

  Hele mooi foto’s en tafel.. Ik ben ook erg fan van HAY.. ik loop altijd even langs de winkel als ik in de stad ben. Ik zou eigenlijk alles wel willen kopen in de winkel. Maar ik heb voor mezelf een lijst opgeslagen voor de dingen die ik echt nodig heb, anders kan ik helemaal los gaan in zo’n mooie interieur winkel.
  https://www.onlineparketshop.nl/laminaat/quickstep/largo/

 • Reply Ulfert 4 januari 2020 at 15:34

  Hoi, ik heb een vraagje. Hebben jullie da Hay tafel met de extra support frame aan de onderkant van het blad? Ik ben benieuwd of dat nodig is. En ligt het blad los op de schragen of wordt het blad eraan gemonteerd? ik ben benieuwd.

 • Leave a Reply

  over ons

  Bij ons is de rode draad roze, inmiddels al vijf jaar! Elkaar ‘ontdekt’ op Instagram en onze krachten gebundeld in een blog met de naam PRCHTG.

  Nieuwsgierig geworden naar ons? Lees hier meer.

  blogger voor

  Meest recente berichten

  Categorieën