thuis

hartendief

27 december 2016

hartendief3En nee, de titel van dit blog verwijst niet eens naar Goof. Hartendief is het merk van de té mooie wandlamp met glimlachende ster erop, ‘Kleine Ster’ genaamd. Hartendief bestaat uit een team enthousiaste ontwerpers, gevestigd in Wassenaar. Ze zijn het allerbest in het ontwikkelen van originele en fantasierijke producten, hier in Nederland gemaakt met respect voor mens en milieu. Jessica werd verliefd op ‘Ga slapen, Maan‘, die ligt dus te wachten tot er een plekje is bedacht op Danee haar nieuwe kamer.

hartendief5hartendief6Aan één schroefje is de lichtgewicht lamp te bevestigen (een kind kan echt de was doen zoals je ziet) en de ware magie start in het donker. De ster verandert in een lieflijk bootje op zee wanneer je de lamp aanklikt. Hoe sprookjesachtig is dat! Hier moeten wel heerlijke dromen uit ontstaan toch? De muurstickers maken het plaatje compleet. Hartendief heeft onze harten gestolen hoor, het jouwe ook?

hartendief2Voor de foto verschoven we het bedje richting de lamp. Hartendief waarschuwt ook voor de risico’s die snoeren met zich meebrengen. Deze post kwam tot stand in samenwerking met Hartendief.

2 Comments

 • Reply Jessica 27 december 2016 at 10:38

  Wouw hij is echt wel heel mooi!!! Snap dat Lode wakker ligt en er naar blijft kijken .

 • Reply Jessica 28 december 2016 at 06:45

  Nu bedoel ik dus ook Goof

 • Leave a Reply

  over ons

  Bij ons is de rode draad roze, inmiddels al vijf jaar! Elkaar ‘ontdekt’ op Instagram en onze krachten gebundeld in een blog met de naam PRCHTG.

  Nieuwsgierig geworden naar ons? Lees hier meer.

  blogger voor

  Meest recente berichten

  Categorieën