thuis

grotejongenskamer

27 juni 2015

Engelpunt-Lode-5Om de overgang zo soepel mogelijk te laten verlopen, hebben we Lode al snel verhuisd naar de Grote Kamer. Stijn werkt inmiddels al een tijd op zolder en met een stoer Ferm Living-behang met gridpatroon, een opgeknapte IKEA-kast en een echt grote-jongens-bed (zijn ledikant doet nog dienst als slaapplek, maar we oefenen!) was het oude kantoor in een handomdraai geschikt.

Engelpunt-Lode-8Engelpunt-Lode-6Een kast waar hij zelf met krijt op mag tekenen en waar we de handvatten voor maakten van een stuk okergeel leer, een stoere variant op een oubollig verkeerstapijt (OYOY maakte deze verfrissende versie) en het prachtig vormgegeven berkenhouten peuterbed van Oeuf NYC (je kunt het bedje ook nog omtoveren tot speelbank als je kind eruit is gegroeid!).

Engelpunt-Lode-2Engelpunt-Lode-7De print van het ijsje van Engelpunt is iets te roze voor m’n stoere Lode, maar toen verraste Sabien ons met een windmolentje! Een donkerblauw en turqoise met fluororanje molentje, eenvoudig en strak. Perfect om de saaie grijze muur mee op te fleuren. Geprint op supermooi en stevig papier en hij past precies in de Ribba-lijst van IKEA. Een aanwinst voor iedere stoere (kinder-)kamer.

7 Comments

 • Reply Yolanda 27 juni 2015 at 08:37

  Wat een fijne kamer! Prachtig gedaan en de kast waar je op mag krijten wauw! Hebben jullie dat zelf geverfd?

 • Reply Manon 27 juni 2015 at 08:41

  Oh wat boft die kleine lieve Lode! Ook al zo’n prachtig plekje. Het is echt heel goed gelukt Fleur.

 • Reply By Marloes Thuis 27 juni 2015 at 08:58

  Wat een leuke kamer en dat behang… GEWELDIG!

 • Reply Karlijn 27 juni 2015 at 20:36

  Geweldig Fleur! Wat een fijne kamer voor jullie ‘grote broer’, super! X

 • Reply Stephanie 27 juni 2015 at 21:27

  Oh wat een toffe grote jongenskamer!! Die Lode is een bofferd 🙂

 • Reply Judith 27 juni 2015 at 22:16

  Wat een mooie kamer heeft Lode gekregen. Zoals gewend van jou, is alles keurig op elkaar afgestemd…ik vind het prachtig! Genoeg inspiratie voor ons project ‘grote-jongenskamer’. X, Judith

 • Reply Wimke 28 juni 2015 at 14:00

  Heel stoer! Lode is vast in zijn nopjes.
  X Wimke

 • Leave a Reply

  over ons

  Bij ons is de rode draad roze, inmiddels al vijf jaar! Elkaar ‘ontdekt’ op Instagram en onze krachten gebundeld in een blog met de naam PRCHTG.

  Nieuwsgierig geworden naar ons? Lees hier meer.

  blogger voor

  Meest recente berichten

  Categorieën