thuis

groos – rotterdam

14 april 2015

Groos-liggend 1Mooie winkels, je mag ons ervoor wakker maken. Zeker als ze gevuld zijn met het prachtigste keramiek, de mooiste kleding, de allerfijnste (foto-)boeken en de lekkerste delicatessen. Geloof ons, Groos in Rotterdam is zo’n winkel. Daar hebben ze werkelijk alles waar ons hart sneller van gaat kloppen. Wat dacht je van deze gave Pineut flessen? Om zelf likeur mee te maken, bij de aardbeienvariant hoef je alleen maar wat jenever – en geduld – toe te voegen.

Groos-staand 2Muren vol adembenemende zeefdrukken en posters, waaronder hele toffe met echte Rotterdamse uitdrukkingen, de rasechte Rotterdam moet deze toch aan zijn of haar muur hebben hangen? Wij vonden ze in ieder geval helemaal geweldig. We zagen nog nooit zoveel Foekje Fleur vazen bij elkaar, op kleur uitgestald en gecombineerd met de waanzinnig mooie collectie van Label Aleph en mokken van Studio Lilesadi. Echt, bij Groos hebben ze de fijnste merken bij elkaar gebracht. We hadden nog wel uren in alle mooie boeken willen bladeren, maar de koffie en de andere toffe winkels die Rotterdam rijk is, riepen.

Groos-staand 1

2 Comments

 • Reply Maaike Davina (sproetinhuis) 14 april 2015 at 20:33

  Ga binnenkort met het werk naar Rotterdam misschien nog tijd over om deze winkel te bezoeken! Fijne avond

 • Reply Madam Elisa 14 april 2015 at 20:51

  Oh wat leuk zeg 🙂 Zal deze eens opslaan!

 • Leave a Reply

  over ons

  Bij ons is de rode draad roze, inmiddels al vijf jaar! Elkaar ‘ontdekt’ op Instagram en onze krachten gebundeld in een blog met de naam PRCHTG.

  Nieuwsgierig geworden naar ons? Lees hier meer.

  blogger voor

  Meest recente berichten

  Categorieën