thuis

geel in huis

7 september 2016

geel2Als je de kenners mag geloven geeft het gebruik van geel in je interieur je energie. Geel staat voor plezier, zomer en zon. Zelfs therapeuten raden geel aan bij mensen met een depressie. Maar kleine kinderen blijken meer te huilen in een kamer waar (te-)veel geel in voorkomt. De theorie interesseert ons echter niet zo: wij zijn hoe dan ook fan van deze opgewekte kleur!

geel3Op het eerste gezicht denk je misschien dat er in onze interieurs voornamelijk roze voorkomt, maar wie beter kijkt ontdekt al snel het vele geel. Een gele kruk, het bekende Ikea opstapje, kleine regenlaarsjes, meerdere kussens en diverse accessoires waaronder plaids, kaarsen en kandelaars. Hoewel je deze vrolijke kleur eigenlijk met alle kleuren kunt combineren hebben wij uiteraard een aantal lievelingscombinatie. Zoals geel met roze, net als de suikerzoete schuimblokken. De wat meer ingetogen combi grijs met geel vinden wij ook een fijne, al dan niet met een toefje roze óf petrol voor een stoere jongenskamer. En wij kunnen ook heel blij worden van geel in een zwart met witte inrichting!

geel1Meer te zien en lezen via vtwonen.

1 Comment

 • Reply Sonia 21 april 2017 at 13:37

  Nice taste! Love the combinations of colors 🙂 But my eyes went direct to the amazing work from the yellow pillow, beautiful!!! May I know the brand of that pillow? Thanks and have a good weekend!

 • Leave a Reply

  over ons

  Bij ons is de rode draad roze, inmiddels al vijf jaar! Elkaar ‘ontdekt’ op Instagram en onze krachten gebundeld in een blog met de naam PRCHTG.

  Nieuwsgierig geworden naar ons? Lees hier meer.

  blogger voor

  Meest recente berichten

  Categorieën